MENU

16 abril, 2014 Comentaris (3) Visualitzacions: 2095 Game of thrones, Sèries Lluís Simon













Juguem a Hercules Poirot Qui voldria mal al pobrissó rei Joffrey?  A veure, dins de King’s Landing… Sansa Stark Venjança, és clar. Les raons que té per matar el rei són tantes que costen d’enumerar en aquest modest blog. La més recent és el cruel assassinat del seu germà gran en l’anterior casament de la sèrie. …

'Game of Thrones': el lleó i la rosa

game-of-thrones-la-boda-purpura-critica-4x02-1

Juguem a Hercules Poirot

Qui voldria mal al pobrissó rei Joffrey? 

A veure, dins de King’s Landing…

sophie-turner-sansa-stark-game-of-thrones-season-4Sansa Stark

Venjança, és clar. Les raons que té per matar el rei són tantes que costen d’enumerar en aquest modest blog. La més recent és el cruel assassinat del seu germà gran en l’anterior casament de la sèrie. Mal negoci esposar-se en aquestes terres, ja us dic. Que el bufó Dontos se l’endugui al final no l’ajudarà quan arribi el dia judici, si és que arriba. Tampoc, que sigui precisament ella la que hagi recollit de terra en última instància el calze de la discòrdia.

Tyron Lannister

Tot i la cara de sorprès que fa quan veu caure el seu estimat nebot, és innegable que la seva relació no passava pel millor moment. Humiliar fins a l’extenuació algú més llest que tu té un preu. I no oblidem, és clar, que tots els convidats l’han vist com li lliura l’última copa de vi.

111758-Ellaria-Sand-Oberyn-Martell-me-FrJ1Prince Oberyn

És prou evident, amb la conversa que manté amb Twinn, que els seus sentiments vers els Lannister són de matar-los a tots ben aviat. Tot i que el seu estil és més matusser, en el sentit d’agafar l’espasa i començar a tallar caps, el sobrenom d’Escurçó Vermell també el podria assenyalar com a especialista en metzines diverses.

Lord Tyrell

Vist així sembla incapaç de matar una mosca, però el seu cor encara està rosegat per la mort de Renly Baratheon, al qual va ser el primer en animar per reclamar el tron de ferro que finalment va ocupar Joffrey.

Brienne of Tarth

Més enllà de la seva gens dissimulada adoració per Jamie Lannister, hem de recordar que el seu honor de cavallera l’obliga a venjar d’una manera o altra a Catelyn Stark.

Margaery-Tyrell-Season-4-game-of-thrones-36830767-500-700Margaery Tyrell

Quan passa una cosa d’aquestes els detectius sempre ens hem de preguntar qui és el principal beneficiat de la situació. Amb el casament ja consumat i amb Joffrey a l’altre barri, qui és la reina de King’s Landing? S’ha d’afegir, també, que mostra un interés exagerat perquè el seu marit tasti el pastís reial.

Shae

Podria ser el seu regal de comiat a la podrida família del seu amant, obligat a abandonar-la per culpa de les seves obligacions matrimonials i laborals.

… I fora de King’s Landing

Stannis Baratheon

Amb l’ajut de Melysandre no sembla massa difícil preparar un petit regicidi per començar a aplanar el camí cap al tron. Ara bé, en l’episodi se’l veu bastant entretingut cremant els seus cunyats.

Daenerys Targaryen

Qui diu que no hagi enviat algun missatger o espia de terres llunyanes (el misteriós bufó Dontos) per recordar als “usurpadors” que hi ha algú més enllà dels Set Regnes que els vigila atentament, abans de fer la seva arribada?

JLysa Arryn

Els Lannister van matar el seu home, quan era la Mà del Rei, i ara s’ha assabentat de la mort cruel de la seva germana, Cathelyn. Tot i que li falta més d’un cargol, té prou diners i poder per comprar algú que li faci la feina bruta.

També hi ha l’Arya, és clar, però és materialment impossible que hagi ordit una cosa com aquesta.

Juguem a Hercules Poirot Qui voldria mal al pobrissó rei Joffrey?  A veure, dins de King’s Landing… Sansa Stark Venjança, és clar. Les raons que té per matar el rei són tantes que costen d’enumerar en aquest modest blog. La més recent és el cruel assassinat del seu germà gran en l’anterior casament de la sèrie. …













3 comentaris to 'Game of Thrones': el lleó i la rosa

  1. jep ha dit:

    Jo aposto per la iaia Tyrell. Li agrada anar recordant que ha pagat el tiberi, per tant tenia accés a la cuina. El bufó també té algun número…

  2. Alt+126 ha dit:

    Bé, si l’Arya no pot haver pensat en un pla així Daenerys encara menys, no se n’entera de res de lo que passa a l’altra banda del mar, bàsicament (i si Martin s’hagués inventat una cosa així jo ja hauria deixat de llegir els llibres fa temps, fins als co***** de la Daenerys com perquè a més fos bona amb les argúcies i complots de talla mundial, baaaahhhhh!!).

    Sigui com sigui, sembla ser que les imatges parlen per si soles i pràcticament s’ha de veure la boda fotograma a fotograma per adonar-se de tot el que passa (NO LLEGIR LES SEGÜENTS LÍNIES si voleu seguir fent de Jessica Marble, Poirot o Colombo):
    Collar de Dontos + Coll involuntari de Sansa + Reina d’espines robant una de les “pedres” + Margaery aprofitant que Joffrey està tallant el pastis = una cosa enverinada acaba a la copa que tants cops ha remenat l’innocent nan.

  3. Després de celebrar la mort del Rei, ara trobarem a faltar més que mai aquest personatge deliciosament odiós! Llarga vida al Rei!

    Postulo per la iaia com a assassina…