MENU

5 setembre, 2016 Comentaris tancats a El cinema que ens queda per acabar l’any Visualitzacions: 1004 Cinema Jordi Taulats













Passades les vacances, és hora de tornar a l’agradable món de la feina, del despertador que sona, amb sort, a quarts de 7, amb el cap que ens torna a pressionar perquè rendim més i millor, amb la petita pausa per dinar, amb les cues per recollir els nens del col·legi, el breu respir del partit …

El cinema que ens queda per acabar l’any

Passades les vacances, és hora de tornar a l’agradable món de la feina, del despertador que sona, amb sort, a quarts de 7, amb el cap que ens torna a pressionar perquè rendim més i millor, amb la petita pausa per dinar, amb les cues per recollir els nens del col·legi, el breu respir del partit de futbol sala amb els amics o les classes de pilates, sopar aviat i anar a dormir d’hora, que demà sant tornem-hi.

Per sort queda el cap de setmana. Aquell petit oasi que ens permet despertar-nos tard (si no tenim canalla petita), esmorzar amb tranquil·litat, passejar per la vora del riu, dinar amb calma, fer una migdiada de 2 hores, sopar amb pausa i serenitat…

El cap de setmana també ens permet anar al cinema a veure aquella pel·lícula que un amic, familiar, company de feina o bastard ens ha recomanat. Aquí no us vull recomanar cap film, només vull fer un petit resum dels títols que ens han d’arribar fins a final d’any. Comencem:

Los hombres libres de Jones (Free state of Jones)

Director: Gary Ross
Actors: Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw i Keri Russell
Data d’estrena: 16 de setembre
Argument: Knight va ser un granger de Mississipí que va formar la seva companyia de soldats durant la guerra de secessió i, segons les llegendes, va crear el seu estat independent.

El hombre de las mil caras

Director: Alberto Rodríguez
Actors: Eduard Fernández, José Coronado i Marta Etura
Data d’estrena: 23 de setembre
Argument: L’actor barceloní encarna Francisco Paesa, un agent secret que va jugar un paper molt determinant en la fugida i posterior entrega de Luis Roldán, antic cap de la Guàrdia Civil.

Los siete magníficos (The magnificient seven)

Director: Antoine Fuqua
Actors: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke i Vincent D’Onofio
Data d’estrena: 30 de setembre
Argument: Remake del film del 1960. Se centra en un grup de set pistolers que són contractats per una dona per defensar la seva ciutat d’uns bandits.

El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares (Miss Peregrine’s home for peculiar children)

Director: Tim Burton
Actors: Eva Green, Asa Butterfield i Samuel L. Jackson
Data d’estrena: 30 de setembre
Argument: Un nen de 16 anys acaba treballant en una illa misteriosa on ajuda un grup de nens orfes a l’escola de Miss Peregrine per a nens peculiars i els protegeix contra les criatures que els volen destruir.

Un monstruo viene a verme (A monster calls)

Director: Juan Antonio Bayona
Actors: Felicity Jones, Liam Neeson, Sigourney Weaver i Toby Kebbell
Data d’estrena: 14 d’octubre
Argument: Després de la separació dels seus pares, en Connor s’haurà de fer càrrec de la casa, ja que la seva mare té càncer. Així, el nen haurà de superar les pors i les fòbies amb l’ajuda d’un monstre.

Snowden

Director: Oliver Stone
Actors: Joseph Gordon-Levitt, Zachary Quinto i Shailene Woodley
Data d’estrena: 14 d’octubre
Argument: Biopic dirigit pel mestre Oliver Stone sobre l’analista Edward Snowden, autor d’una de les filtracions més catastròfiques de l’Agència de Seguretat Nacional americana.

Doctor Extraño (Doctor Strange)

Director: Scott Derrickson
Actors: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams i Mads Mikkelsen
Data d’estrena: 28 d’octubre
Argument: Continua la història del neurocirurgià Stephen Strange, que, després d’un terrible accident de trànsit, descobreix el món ocult de les dimensions màgiques.

Sully

Director: Clint Eastwood
Actors: Tom Hanks, Laura Linney i Aaron Eckhart
Data d’estrena: 4 de novembre
Argument: Sully era un comandant anònim d’avió que d’un dia per l’altre es va convertir en un heroi quan va aconseguir fer aterrar l’avió avariat que pilotava al riu Hudson de Nova York.

Jack Reacher: nunca vuelvas atrás (Jack Reacher: never go back)

Director: Edward Zwick
Actors: Tom Cruise, Cobie Smulders i Danita Yarosh
Data d’estrena: 11 de novembre
Argument: Jack Reacher torna a la seva antiga base militar a Virgína i és arrestat per un crim que no recorda que havia comès.

La llegada (Arrival)

Director: Denis Villeneuve
Actors: Amy Adams, Jeremy Renner i Forest Whitaker
Data d’estrena: 11 de novembre
Argument: El director de Sicario dirigeix aquesta esperada pel·lícula de ciència-ficció que adapta un relat de Ted Chiang sobre l’arribada d’una nau extraterrestre a la Terra.

Animales fantásticos y dónde encontrarlos (Fantastic beasts and where to find them)

Director: David Yates
Actors: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Colin Farrell, Samantha Morton i Jon Voight
Data d’estrena: 18 de novembre
Argument: Spin-off que amplia el món de la saga Harry Potter des del punt de vista d’un mag a qui s’encarrega escriure un llibre sobre éssers fantàstics.

Marea negra (Deepwater horizon)

Director: Antoine Fuqua
Actors: Mark Wahlberg, Kurt Russell i John Malkovich
Data d’estrena: 1 de desembre
Argument: La pel·lícula està inspirada en el desastre que va tenir lloc al golf de Mèxic el 2010 quan una explosió en una plataforma petroliera va provocar el vessament de petroli més gran de tota la història.

Solo el fin del mundo (Juste la fin du monde)

Director: Xavier Dolan
Actors: Léa Seydoux, Nathalie Baye, Gaspard Ulliel, Vincent Cassel i Marion Cotillard
Data d’estrena: 9 de desembre
Argument: Després de dotze anys d’absència, un jove escriptor torna al poble on va néixer per anunciar a la seva família que ben aviat es morirà.

Rogue one: a Star Wars story

Director: Gareth Edwards
Actors: Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna i Ben Mendelsohn
Data d’estrena: 16 de desembre
Argument: Pel·lícula ambientada entre els capítols III i IV de Star Wars. Ens mostrarà com la resistència obté els plànols de l’Estrella de la Mort. Primer dels tres spin-off que Disney i LucasArts preparen sobre la saga Star Wars.

Assassin’s creed

Director: Justin Kurzel
Actors: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Ariane Labed, Jeremy Irons i Brendan Gleeson
Data d’estrena: 23 de desembre
Argument: Gràcies a una tecnologia que permet l’accés a records genètics, Callum Lynch descobreix que és descendent d’una misteriosa organització secreta, els Assassins, i que posseeix les habilitats i coneixements necessaris per enfrontar-se a la poderosa organització dels Templers de l’època actual.

Silencio (Silence)

silence

Director: Martin Scorsese
Actors: Liam Neeson, Andrew Garfield i Adam Driver
Data d’estrena: 30 de desembre
Argument: Dos jesuïtes portuguesos viatgen al Japó a la recerca d’un missioner que, després d’haver estat perseguit i torturat, ha renunciat a la seva fe. Ells mateixos viuran el suplici i la violència amb què els japonesos reben els cristians.

 

Aquesta és només una petita tria dels films que ens han d’arribar. Les dates només són orientatives, que ja sabeu que de les distribuïdores ens en podem refiar poc, pel que fa a dates.

Ja ho sabeu, trieu, remeneu i, sobretot, aneu al cinema!

Passades les vacances, és hora de tornar a l’agradable món de la feina, del despertador que sona, amb sort, a quarts de 7, amb el cap que ens torna a pressionar perquè rendim més i millor, amb la petita pausa per dinar, amb les cues per recollir els nens del col·legi, el breu respir del partit …













Comments are closed.