MENU

13 març, 2010 Comentaris tancats a Els perquès de “Lost” Visualitzacions: 1229 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Fa anys que segueixo Lost amb devoció. Reconec que em vaig enganxar de seguida, però la droga cada dia és més fluixa i m’estic desencantant, tot i que la seguiré fins al final. Tinc tants perquès al meu cap. Per què Lost ja no em convenç? Per què en aquesta última temporada s’obren més interrogants …

Els perquès de “Lost”

Fa anys que segueixo Lost amb devoció. Reconec que em vaig enganxar de seguida, però la droga cada dia és més fluixa i m’estic desencantant, tot i que la seguiré fins al final. Tinc tants perquès al meu cap. Per què Lost ja no em convenç? Per què en aquesta última temporada s’obren més interrogants que no pas se’n tanquen? Per què estic fart del personatge de la Kate i del seu paper de bleda assolellada… ara pico l’ullet a Jack, després a Sawyer, ara, Jack, ara Sawyer…? Per què al començament de la sèrie ens van vendre que l’illa era desèrtica i ara ja sembla el ple centre de Manhattan, amb personatges nous que apareixen gairebé en cada capítol? Per què temo que el final de la sèrie decebrà molts fans i els que ja no ho som tant? Per què últimament poso altres sèries, com ara Dexter, The Sopranos i The Wire, uns quants esglaons per damunt de Lost? Per què Jack em cau tan malament? Per què Locke sembla el nou messies, el salvador del món? Per què cada dia que veig un capítol nou em perdo més? Per què ja no sé si estic en el passat, el present o el futur? Si algú té respostes a aquestes preguntes, que me les faci saber.

Fa anys que segueixo Lost amb devoció. Reconec que em vaig enganxar de seguida, però la droga cada dia és més fluixa i m’estic desencantant, tot i que la seguiré fins al final. Tinc tants perquès al meu cap. Per què Lost ja no em convenç? Per què en aquesta última temporada s’obren més interrogants …

Comments are closed.