MENU

26 Abril, 2010 Comentaris (0) Visualitzacions: 463 Sense categoria Jordi Camps


En música, s’anomena medley a una sèrie de cançons o talls de cançons unides en una única interpretació llarga. Aquesta mena de popurris solen tenir com a nexe d’unió un mateix autor o gènere musical. Precisament, Frederik Larsson és un jove músic suec que fa dies que triomfa a internet gràcies a un original medley …

El «medley» de Larsson

En música, s’anomena medley a una sèrie de cançons o talls de cançons unides en una única interpretació llarga. Aquesta mena de popurris solen tenir com a nexe d’unió un mateix autor o gènere musical.

Precisament, Frederik Larsson és un jove músic suec que fa dies que triomfa a internet gràcies a un original medley conformat per un poti-poti de temes d’algunes de les sèries de televisió nord-americanes més populars dels darrers temps (de les quals ben segur que ell deu ser un fan, com nosaltres de moltes). En total hi ha 22 melodies i dura tan sols 7 minuts.

Des d’aquí us el recomanem. És un divertimento fet amb gràcia i talent. És un dels últims fenòmens de Youtube.

En música, s’anomena medley a una sèrie de cançons o talls de cançons unides en una única interpretació llarga. Aquesta mena de popurris solen tenir com a nexe d’unió un mateix autor o gènere musical. Precisament, Frederik Larsson és un jove músic suec que fa dies que triomfa a internet gràcies a un original medley …


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada