MENU

7 juny, 2010 Comentaris (0) Visualitzacions: 861 Cinema Jordi Taulats

Tom Cruise, caracteritzat del productor que va interpretar a la magnífica Tropic Thunder, ens ha ofert un ball impagable amb Jennifer Lopez, a l’entrega dels premis MTV Movie Awards. Sobren les paraules!!!

El ball de Tom Cruise

Tom Cruise, caracteritzat del productor que va interpretar a la magnífica Tropic Thunder, ens ha ofert un ball impagable amb Jennifer Lopez, a l’entrega dels premis MTV Movie Awards. Sobren les paraules!!!

Tom Cruise, caracteritzat del productor que va interpretar a la magnífica Tropic Thunder, ens ha ofert un ball impagable amb Jennifer Lopez, a l’entrega dels premis MTV Movie Awards. Sobren les paraules!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.