MENU

11 juny, 2010 Comentaris (1) Visualitzacions: 1274 Sense categoria Jordi Taulats

Eli Roth, director de les dues entregues de Hostel i de la pel·lícula El orgullo de la nación, dins la pel·lícula Malditos bastardos, ens ofereix una altra entrega d’un film de terror basat en exorcismes. Tot i que no n’hi haurà cap que pugui superar la que va començar aquest gènere, L’exorcista, pel que es …

The Last Exorcism

Eli Roth, director de les dues entregues de Hostel i de la pel·lícula El orgullo de la nación, dins la pel·lícula Malditos bastardos, ens ofereix una altra entrega d’un film de terror basat en exorcismes. Tot i que no n’hi haurà cap que pugui superar la que va començar aquest gènere, L’exorcista, pel que es veu en el tràiler no la recomanaria a les persones aprensives.

Eli Roth, director de les dues entregues de Hostel i de la pel·lícula El orgullo de la nación, dins la pel·lícula Malditos bastardos, ens ofereix una altra entrega d’un film de terror basat en exorcismes. Tot i que no n’hi haurà cap que pugui superar la que va començar aquest gènere, L’exorcista, pel que es …

Un comentari a The Last Exorcism

  1. Sílvia ha dit:

    És clar, i jo vaig, i ho miro. Que els efectes especials han millorat molt des d'aleshores… i que "L'exorcista" tot i així no es veurà superada (com per més parts que afegissin a Alien, cap com la primera de por per tot el que no es veu). Però Déu n'hi do. I la veuré, és clar.