MENU

2 juliol, 2010 Comentaris (0) Visualitzacions: 836 Cinema Víctor Gonzàlez

De tant en tant diaris com el New York Times treuen articles de cinema sorprenents com el que va aparèixer el passat dia 7 de maig a plena plana amb una crítica positiva a l’última pel·lícula de Harmony Corine, Trash Humpers. El director de Gummo segueix fent films repugnants i la crítica estrangera continua alabant …

Corine en VHS

De tant en tant diaris com el New York Times treuen articles de cinema sorprenents com el que va aparèixer el passat dia 7 de maig a plena plana amb una crítica positiva a l’última pel·lícula de Harmony Corine, Trash Humpers. El director de Gummo segueix fent films repugnants i la crítica estrangera continua alabant el seu treball. En aquest cas ens trobem amb un grup d’éssers deformats que s’han escapat d’un hospital psiquiàtric i es dediquen a fornicar a tort i a dret amb cubells d’escombraries i amb prostitutes obeses, i a defecar sense vergonya sobre els carrers impol·luts d’un barri residencial típicament wasp de Tennesse. El director filma amb una vella càmera VHS amb les imperfeccions pròpies d’una cinta analògica, lluny dels paradisos digitalitzats que ens ha donat el cinema en aquests últims anys. Un malson que no és per a tots els públics però que val la pena visionar.

Aquí en teniu un aperitiu:

De tant en tant diaris com el New York Times treuen articles de cinema sorprenents com el que va aparèixer el passat dia 7 de maig a plena plana amb una crítica positiva a l’última pel·lícula de Harmony Corine, Trash Humpers. El director de Gummo segueix fent films repugnants i la crítica estrangera continua alabant …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.