MENU

16 juliol, 2010 Comentaris tancats a Sense talent ni imaginació Visualitzacions: 1057 Cinema Marc Bataller @marcbataller

Fent un cop d’ull a les pel·lícules que s’han d’estrenar aquest estiu em quedo esfereït, esparverat, garratibat… Com és possible que la imaginació dels productors hagi caigut tan baix? Ja sé que això passa des de fa un munt de temps, però cada any confio que la situació canviï. Digueu-me ingenu. Malauradament, s’ha entrat en …

Sense talent ni imaginació

Fent un cop d’ull a les pel·lícules que s’han d’estrenar aquest estiu em quedo esfereït, esparverat, garratibat… Com és possible que la imaginació dels productors hagi caigut tan baix? Ja sé que això passa des de fa un munt de temps, però cada any confio que la situació canviï. Digueu-me ingenu. Malauradament, s’ha entrat en la moda de recuperar clàssics dels anys 70 o 80 i d’aquí no en sortim. És cert que alguns d’aquests remakes són més que dignes –Las colinas tienen ojos, d’Alexandre Aja o Halloween de Rob Zombie-, però d’altres són vomitius.

I ara ens vénen tres d’aquestes cintes i les expectatives estan sota terra: Predators, amb Adrien Brody –quin sacrilegi intentar-se comparar amb el gran Arnold Schwarzenegger-, The Karate Kid amb Jackie Chan i el fill de Will Smith i Pesadilla en Elm Street. Quan veus això se’t passen les ganes d’anar al cinema i penses que si algun dia per equivocació una d’aquestes pel·lícules cau a les teves mans serà o bé perquè les fan a la televisió durant una tarda de diumenge en què no pots fer la migdiada o bé perquè algú se les ha baixat per internet i t’ha dit: “Mira-les, que no estan tan malament.” Veient aquest panorama, no m’estranya que el gran boom de la taquilla d’aquest estiu sigui The Expendables, de Sylvester Stallone i tota la seva tropa. Algú em podria recriminar que The Expendables també és una mena de clàssic dels anys 80, perquè surten moltes de les patums d’aquella època: Stallone, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Eric Roberts o el mateix Arnold Schwarzenegger. És veritat, però, com a mínim són els originals i no males còpies com Adrien Brody.

Fent un cop d’ull a les pel·lícules que s’han d’estrenar aquest estiu em quedo esfereït, esparverat, garratibat… Com és possible que la imaginació dels productors hagi caigut tan baix? Ja sé que això passa des de fa un munt de temps, però cada any confio que la situació canviï. Digueu-me ingenu. Malauradament, s’ha entrat en …

Comments are closed.