MENU

27 juliol, 2010 Comentaris tancats a Els llangardaixos em convencen Visualitzacions: 1120 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Fa pocs dies he vist l’últim capítol de V. Per una vegada he decidit seguir una sèrie per la televisió setmana a setmana, com es feia abans, i no he fet servir la xarxa per baixar-la completa. És per això que tot just ara l’he acabada de veure. La veritat és que m’ha agradat. En …

Els llangardaixos em convencen

Fa pocs dies he vist l’últim capítol de V. Per una vegada he decidit seguir una sèrie per la televisió setmana a setmana, com es feia abans, i no he fet servir la xarxa per baixar-la completa. És per això que tot just ara l’he acabada de veure. La veritat és que m’ha agradat. En un anterior escrit en aquest mateix bloc, ja parlava que era un simple divertimento i que li donaria una oportunitat. Així ho he fet i sincerament el resultat ha estat més satisfactori de les expectatives creades. L’últim capítol és brillant, amb el preàmbul de l’atac extraterrestre, i t’obre les portes a una segona temporada, que està prevista que s’estreni a final d’any i que promet molta més adrenalina. És veritat que V és un subproducte que copia la versió original dels anys 80, però, com a mínim, refresca aquella primera edició i t’aporta uns intèrprets bastant potents. Ara no us penseu que és la panacea, però sí que és una sèrie que es pot recomanar i que, si t’agrada la ciència-ficció, no us decebrà. Per damunt de tot destaca el personatge de la líder alienígena, Ana, interpretat per l’actriu Morena Baccarin, una brasilera de 31 anys que també va aparèixer en altres sèries com Firefly (2002) i que amb una simple mirada ja aconsegueix apoderar-se de la càmera.
La gran llàstima és que la sèrie ha tingut unes audiències relativament baixes als Estats Units i sembla que la segona temporada podria ser l’última. Esperem que en els propers mesos remunti el vol i els productors s’ho repensin.

P.D. En l’anterior escrit del bloc apel·lava els guionistes de V perquè fessin menjar una rata a Ana, al més pur estil de l’original Diana. Malauradament, m’he quedat amb les ganes. Però, l’esperança és l’últim que es perd.

Fa pocs dies he vist l’últim capítol de V. Per una vegada he decidit seguir una sèrie per la televisió setmana a setmana, com es feia abans, i no he fet servir la xarxa per baixar-la completa. És per això que tot just ara l’he acabada de veure. La veritat és que m’ha agradat. En …

Comments are closed.