MENU

7 agost, 2010 Comentaris tancats a Social Network Visualitzacions: 1129 Sense categoria Jordi Taulats

Qui més qui menys coneix què és això del Facebook, i qui no ho sàpiga l’1 d’octubre tindrà l’oportunitat de deixar de viuren en la ignorància gràcies a David Fincher, que amb la seva direcció i amb les interpretacions de Jesse Eisenberg (Bienvenidos a Zombiland) i Justin Timberlake ,més conegut per la seva faceta de …

Social Network

Qui més qui menys coneix què és això del Facebook, i qui no ho sàpiga l’1 d’octubre tindrà l’oportunitat de deixar de viuren en la ignorància gràcies a David Fincher, que amb la seva direcció i amb les interpretacions de Jesse Eisenberg (Bienvenidos a Zombiland) i Justin Timberlake ,més conegut per la seva faceta de cantant, ens arriba el biòpic de com es va crear aquest fenòmen del Facebook.

Qui més qui menys coneix què és això del Facebook, i qui no ho sàpiga l’1 d’octubre tindrà l’oportunitat de deixar de viuren en la ignorància gràcies a David Fincher, que amb la seva direcció i amb les interpretacions de Jesse Eisenberg (Bienvenidos a Zombiland) i Justin Timberlake ,més conegut per la seva faceta de …

Comments are closed.