MENU

22 Agost, 2010 Comentaris (0) Visualitzacions: 434 Sense categoria Jordi Taulats

La nova entrega de les aventures de Harry Potter ens arriba dividida en dues parts. Podrem veure la primera part el novembre i haurem d’esperar fins al juliol del 2011 per poder veure el final d’aquesta saga.

Harry Potter and the Deathly Hallows

La nova entrega de les aventures de Harry Potter ens arriba dividida en dues parts. Podrem veure la primera part el novembre i haurem d’esperar fins al juliol del 2011 per poder veure el final d’aquesta saga.

La nova entrega de les aventures de Harry Potter ens arriba dividida en dues parts. Podrem veure la primera part el novembre i haurem d’esperar fins al juliol del 2011 per poder veure el final d’aquesta saga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada