MENU

22 agost, 2010 Comentaris tancats a Harry Potter and the Deathly Hallows Visualitzacions: 1032 Sense categoria Jordi Taulats

La nova entrega de les aventures de Harry Potter ens arriba dividida en dues parts. Podrem veure la primera part el novembre i haurem d’esperar fins al juliol del 2011 per poder veure el final d’aquesta saga.

Harry Potter and the Deathly Hallows

La nova entrega de les aventures de Harry Potter ens arriba dividida en dues parts. Podrem veure la primera part el novembre i haurem d’esperar fins al juliol del 2011 per poder veure el final d’aquesta saga.

La nova entrega de les aventures de Harry Potter ens arriba dividida en dues parts. Podrem veure la primera part el novembre i haurem d’esperar fins al juliol del 2011 per poder veure el final d’aquesta saga.

Comments are closed.