MENU

23 agost, 2010 Comentaris (2) Visualitzacions: 1947 Cinema Víctor Gonzàlez

La MGM agonitza. Si fa uns mesos va anunciar que no sap quan farà la pròxima pel·lícula de James Bond (que en teoria dirigirà Sam Mendes), ara diu que prepara un remake de The Outer Limits, la mítica sèrie de ciència-ficció dels anys seixanta. Tot i que alguns fans ja s’estan fregant les mans, avisem …

L'enfonsament de la MGM

La MGM agonitza. Si fa uns mesos va anunciar que no sap quan farà la pròxima pel·lícula de James Bond (que en teoria dirigirà Sam Mendes), ara diu que prepara un remake de The Outer Limits, la mítica sèrie de ciència-ficció dels anys seixanta. Tot i que alguns fans ja s’estan fregant les mans, avisem del desastre que s’apropa: els encarregats dels guions són Patrick Meton i Marcus Dunstan, creadors de Saw IV, V i VI, les pitjors pel·lícules de la saga, que no es poden ni veure.

Quines són les raons per les quals la companyia americana es vol llançar a fer un remake de The Outer Limits? Sí, en part és degut al buit que ha deixat Lost a la graella televisiva americana, també han pensat en el fet que V i Battlestar Galactica (també remakes de sèries televisives de ciència-ficció) hagin funcionat relativament bé, però el que realment busca la companyia són contractes estables que els reportin beneficis i diner fresc. I això, ara per ara, només es pot fer amb les sèries de televisió. Tot i que la companyia està a la ruïna (deu 3,7 bilions de dòlars) l’única font d’ingressos fiable que té és Star Gate. Recordem que Star Gate va néixer arran del film de Ronald Emmerich l’any 1994. De seguida va comprar els drets la MGM per fer una sèrie que es convertiria en una autèntica franquícia de la ciència-ficció. S’ha fet Star Gate SG-1, Atlantis, Infinity i Universe, a més de llibres (més d’una dotzena), còmics i jocs, amb un nombre de seguidors més que respectable. La sèrie es passa per la cadena de televisió Scyfy, amb seus a tot el món i per cada capítol han de pagar una llicència. The Outer Limits vol seguir així l’estela d’Star Gate. Diners frescos i segurs. Significa això que la mítica companyia deixarà de fer pel·lícules per a la gran pantalla? Les seves últimes estrenes (Fama, La Pantera Rosa 2) han estat un fracàs de crítica i públic. Preparen The Hobbit per al 2012, però ja diuen els seus executius que no saben si tindran prou diners per acabar-la. Haurem d’esperar a veure què passa. Els germans Scott (Ridley i Toni) han mostrat interès per comprar la companyia. Veurem una sèrie sobre blade runners a la cacera de replicants digitalitzats? O ens haurem de conformar amb un simple remake de Top Gun?

La MGM agonitza. Si fa uns mesos va anunciar que no sap quan farà la pròxima pel·lícula de James Bond (que en teoria dirigirà Sam Mendes), ara diu que prepara un remake de The Outer Limits, la mítica sèrie de ciència-ficció dels anys seixanta. Tot i que alguns fans ja s’estan fregant les mans, avisem …

2 comentaris to L'enfonsament de la MGM

  1. Anonymous ha dit:

    Greu error, típic de traducció: «deu 3,7 bilions de dòlars». Els «bilions» americans corresponen a «milers de milions» europeus. Tot i que els números són molt grans, no és el mateix deure 3700 milions de dòlars que 3,7 bilions. Cal dividir-ho per mil!

  2. Anonymous ha dit:

    Uuuups. Tens tota la raó… Són 3700 milions de dòlars. Passa el mateix amb la traducció incorrecta que es fa dels trilions americans (que és un bilió nostre). Fins i tots els britànics es fan un embolic… Anem aprenent.Víctor