MENU

4 setembre, 2010 Comentaris tancats a Burlesque Visualitzacions: 1466 Sense categoria Jordi Taulats

Seguint el camí marcat per Mouline Rouge, Chicago o, més recentment, Nine, Steven Antin dirigeix Cristina Aguilera en la seva estrena com a actriu. A Burlesque la cantant farà el paper d’Ali Rose, una aspirant a cantant que acaba treballant en un club de varietats. Estarà acompanyada per Cher, Stanley Tucci i Kristen Bell.

Burlesque

Seguint el camí marcat per Mouline Rouge, Chicago o, més recentment, Nine, Steven Antin dirigeix Cristina Aguilera en la seva estrena com a actriu. A Burlesque la cantant farà el paper d’Ali Rose, una aspirant a cantant que acaba treballant en un club de varietats. Estarà acompanyada per Cher, Stanley Tucci i Kristen Bell.

Seguint el camí marcat per Mouline Rouge, Chicago o, més recentment, Nine, Steven Antin dirigeix Cristina Aguilera en la seva estrena com a actriu. A Burlesque la cantant farà el paper d’Ali Rose, una aspirant a cantant que acaba treballant en un club de varietats. Estarà acompanyada per Cher, Stanley Tucci i Kristen Bell.

Comments are closed.