MENU

14 setembre, 2010 Comentaris tancats a “Sons of Anarchy” torna per la porta gran Visualitzacions: 1110 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Sons of Anarchy és una de les sèries més infravalorades del panorama actual. Els premis Emmy l’han arraconat i a Espanya poca gent la coneix. Per sort, una audiència fidel als Estats Units i el fenomen de la xarxa han fet que aquest producte no caigui en l’oblit i comenci a agafar una certa volada. …

“Sons of Anarchy” torna per la porta gran

Sons of Anarchy és una de les sèries més infravalorades del panorama actual. Els premis Emmy l’han arraconat i a Espanya poca gent la coneix. Per sort, una audiència fidel als Estats Units i el fenomen de la xarxa han fet que aquest producte no caigui en l’oblit i comenci a agafar una certa volada.

Fa pocs dies s’ha estrenat la tercera temporada de Sons, una sèrie de Kurt Sutter –un dels pares de The Shield– que narra les vicissituds d’una banda de motoristes. Es tracta d’una adaptació del drama de Hamlet de Shakespeare barrejada amb les dosis de violència dels motards dels Àngels de l’Infern. Aquesta tercera temporada ha començat a l’engròs amb segrestos, tirotejos i drames personals entre els dos protagonistes, el líder del grup, Clay, i el seu fillastre i possible successor, Jax. La cosa promet i més veient l’evolució que ha tingut el personatge de Jax, interpretat per Charlie Hunnam, en els últims capítols. Enmig d’aquest duel de titans, apareix la clàssica figura de la matriarca, que intenta posar pau i que domina tot el clan. Katey Sagal fa una interpretació memorable i ajuda a donar més èmfasi al to melodramàtic que envolta Sons i que embolcalla la majoria d’escenes. En definitiva, Sons és una digna successora de The Wire o The Sopranos. Doneu-li una oportunitat i ho comprovareu.

Sons of Anarchy és una de les sèries més infravalorades del panorama actual. Els premis Emmy l’han arraconat i a Espanya poca gent la coneix. Per sort, una audiència fidel als Estats Units i el fenomen de la xarxa han fet que aquest producte no caigui en l’oblit i comenci a agafar una certa volada. …

Comments are closed.