MENU

22 setembre, 2010 Comentaris tancats a El “fantasma” de Cage Visualitzacions: 1206 Cinema Marc Bataller @marcbataller

Si repasseu l’hemeroteca d’aquest bloc de cinema comprovareu que un servidor va escriure un article en què defensava el paper de Nicolas Cage i també reclamava que l’actor donés un gir de cent vuitanta graus en la seva carrera i recuperi la trajectòria que va començar amb Leaving las Vegas. Però els problemes econòmics collen …

El “fantasma” de Cage

Si repasseu l’hemeroteca d’aquest bloc de cinema comprovareu que un servidor va escriure un article en què defensava el paper de Nicolas Cage i també reclamava que l’actor donés un gir de cent vuitanta graus en la seva carrera i recuperi la trajectòria que va començar amb Leaving las Vegas. Però els problemes econòmics collen Cage i això l’obliga a acceptar qualsevol paper que sigui una mica ben pagat. Espero que aquesta sigui l’excusa que l’ha portat a fer una seqüela d’El Motorista Fantasma, un film desastrós, que només se salva per uns quants efectes especials.

La segona part s’estrena als Estats Units el febrer de l’any vinent i, com no, s’ha rodat en 3D. El Motorista Fantasma 2 està sota la tutela de Mark Neveldine i Brian Taylor, els responsables de Crank, protagonitzada per Jason Statham i que només era una successió d’escenes violentes. Per tant, ja sabeu què ens espera amb el “fantasma” de Cage.

Si repasseu l’hemeroteca d’aquest bloc de cinema comprovareu que un servidor va escriure un article en què defensava el paper de Nicolas Cage i també reclamava que l’actor donés un gir de cent vuitanta graus en la seva carrera i recuperi la trajectòria que va començar amb Leaving las Vegas. Però els problemes econòmics collen …

Comments are closed.