MENU

27 setembre, 2010 Comentaris (0) Visualitzacions: 1072 Sense categoria Jordi Taulats

Aprofitant que s’apropa el festival e Sitges, us presentem I split on your grave, remake de la pel·lícula de l’any 1978 i que tracta de la venjança que es pren una dona al ser violada. Tot i que no crec que arribi a les cotes de la ja mítica Martyrs, ens promet moltes dosis de …

I spit on your grave

Aprofitant que s’apropa el festival e Sitges, us presentem I split on your grave, remake de la pel·lícula de l’any 1978 i que tracta de la venjança que es pren una dona al ser violada. Tot i que no crec que arribi a les cotes de la ja mítica Martyrs, ens promet moltes dosis de sang i imaginació en la tortura

Aprofitant que s’apropa el festival e Sitges, us presentem I split on your grave, remake de la pel·lícula de l’any 1978 i que tracta de la venjança que es pren una dona al ser violada. Tot i que no crec que arribi a les cotes de la ja mítica Martyrs, ens promet moltes dosis de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.