MENU

29 setembre, 2010 Comentaris (1) Visualitzacions: 1495 Sèries Marc Bataller @marcbataller

No en tingueu cap dubte. Dexter és la millor sèrie que es pot veure avui en dia a la televisió. Atrevida, original, diferent, innovadora, arriscada… qualsevol adjectiu es queda curt per poder qualificar aquesta proposta que ja ha arribat a la cinquena temporada. La setmana passada es va estrenar als Estats Units el primer capítol …

La millor sèrie del panorama actual

No en tingueu cap dubte. Dexter és la millor sèrie que es pot veure avui en dia a la televisió. Atrevida, original, diferent, innovadora, arriscada… qualsevol adjectiu es queda curt per poder qualificar aquesta proposta que ja ha arribat a la cinquena temporada.
La setmana passada es va estrenar als Estats Units el primer capítol d’aquesta nova tongada en què Dexter Morgan reprèn el seu tortuós camí després del dramàtic assassinat de la seva dona, Rita, a mans de Trinity.

Dexter viu un autèntic descens als inferns de Dante, que no sabem on el conduirà. Desesperat, comença a perdre el control, aquell control que l’ha portat a dur una doble vida: forense i assassí en sèrie. No sabem on caurà Dexter, però l’abisme cada cop està més a prop. I com més cau, més atractiu es fa el personatge interpretat per un magnífic Michael C. Hall.

Sembla que en aquesta temporada, els guionistes han abandonat l’humor negre i es volen endinsar en les entranyes més negres i lúgubres de Dexter. Esteu preparats per a aquest viatge? Jo sí. I animo tothom que també ho faci. Cordeu-vos el cinturó que les emocions estan més que garantides.

No en tingueu cap dubte. Dexter és la millor sèrie que es pot veure avui en dia a la televisió. Atrevida, original, diferent, innovadora, arriscada… qualsevol adjectiu es queda curt per poder qualificar aquesta proposta que ja ha arribat a la cinquena temporada. La setmana passada es va estrenar als Estats Units el primer capítol …

Un comentari a La millor sèrie del panorama actual

  1. Harrison ha dit:

    Maleïts bastards, espoilejant que dóna gust