MENU

5 octubre, 2010 Comentaris tancats a Tu també, Lucas, fill meu?! Visualitzacions: 984 Cinema Jordi Camps

A través d’un comunicat de premsa, Lucasfilm Ltd. va anunciar ara fa uns dies que la sagrada trilogia de Star Wars (sabem que hi ha sis films, però farem veure que no existeixen) es convertirà a 3D! Bé, a alguns això els pot semblar una bona notícia (perdonarem els més petits de la casa, que …

Tu també, Lucas, fill meu?!

A través d’un comunicat de premsa, Lucasfilm Ltd. va anunciar ara fa uns dies que la sagrada trilogia de Star Wars (sabem que hi ha sis films, però farem veure que no existeixen) es convertirà a 3D! Bé, a alguns això els pot semblar una bona notícia (perdonarem els més petits de la casa, que encara no tenen ús de raó), però per a la majoria de nosaltres, els que encara ens considerem fans de la saga, això resulta abominable.

Alguns diran que George Lucas, que ja no sap com esprémer més la taronja, ja va fer una operació similar abans d’estrenar la segona trilogia de Star Wars, quan va reestrenar la primera saga restaurada i amb l’afegitó d’incorporar alguns efectes especials més, que –suposadament– afegien més realisme a la història. Un pecat menor.

Reestrenar Star Wars reconvertida a 3D, per molt que diguin, és pura operació especulativa que, creiem, caurà en sac foradat com ho fan la majoria de films que s’estrenen en doble format però mai no han estat concebuts com a tal en tres dimensions. Lucas ens vol vendre que les cèlebres persecucions per l’Estrella de la Mort o les carreres de beines de Tatooine seran més espectaculars… I que fins i tot ha anunciat que s’esperarà fins quan els avenços tecnològics ofereixen millors resultats a la conversió d’analògic a 3D. Per demanar, per què no filma de nou moltes seqüències de la segona trilogia que encara ens provoquen vergonya aliena, com la batalla final de L’amenaça fantasma?

Als espectadors ja no se’ls pot enganyar més i per pagar uns quants euros més per l’entrada hauran d’oferir altres al·licients. Caldrà veure si quan engeguin el projecte això del 3D encara funciona. Per si de cas, amb nosaltres que no hi comptin, que jo ja porto ulleres i no en necessito posar-me’n unes altres al damunt.

A través d’un comunicat de premsa, Lucasfilm Ltd. va anunciar ara fa uns dies que la sagrada trilogia de Star Wars (sabem que hi ha sis films, però farem veure que no existeixen) es convertirà a 3D! Bé, a alguns això els pot semblar una bona notícia (perdonarem els més petits de la casa, que …

Comments are closed.