MENU

2 novembre, 2010 Comentaris tancats a El gran Masuka Visualitzacions: 1149 Sèries Marc Bataller @marcbataller

En aquest bloc ja he repetit per activa i per passiva que Dexter és una de les millors (per no dir la millor) sèries que es poden veure (gaudir) en el panorama actual televisiu. Una història atraient, uns diàlegs magnífics i un excels protagonista, interpretat per Michael C. Hall, fan de Dexter un cocktail explosiu …

El gran Masuka

En aquest bloc ja he repetit per activa i per passiva que Dexter és una de les millors (per no dir la millor) sèries que es poden veure (gaudir) en el panorama actual televisiu. Una història atraient, uns diàlegs magnífics i un excels protagonista, interpretat per Michael C. Hall, fan de Dexter un cocktail explosiu i sibarita. Però, tot aquest producte també està salpebrat per uns secundaris de luxe: Angel Batista (David Zayas); Maria LaGuerta (Lauren Vélez) o la germaníssima Debra Morgan (Jennifer Carpenter). Entre tot aquest elenc de personatges, m’agradaria destacar-ne un: el gran, l’incomparable Vince Masuka (CS Lee). Si encara no saps com definir un freak, Masuka en seria l’exemple perfecte. Hilarant, divertit, curiós, pervertit… Masuka té tots els ingredients per convertir-se en un dels atractius (secundaris) de Dexter. En un dels últims episodis que s’han pogut veure als Estats Units (atenció spoiler!) hem pogut descobrir una de les facetes ocultes del gran Masuka, un immens tatuatge que li cobreix tota l’esquena i que el converteix en tot un expert de la tècnica del tattoo (em reservo un detall d’aquesta seqüència per no xafar la sorpresa).

Quan s’acabi Dexter, estaria bé que els productors es plantegessin fer un spin-off de Masuka, encara que només siguin uns quants capítols. Això sí, segurament haurien de posar el cartell de majors de 18 anys o per, fer-ho més freak, potser optarien pels dos rombes.

En aquest bloc ja he repetit per activa i per passiva que Dexter és una de les millors (per no dir la millor) sèries que es poden veure (gaudir) en el panorama actual televisiu. Una història atraient, uns diàlegs magnífics i un excels protagonista, interpretat per Michael C. Hall, fan de Dexter un cocktail explosiu …

Comments are closed.