MENU

12 novembre, 2010 Comentaris (2) Visualitzacions: 1379 Sèries Marc Bataller @marcbataller

The Walking Dead, la genial sèrie de zombis de Frank Darabont, tindrà una segona temporada. Parafrasejant el president de la cadena AMC, que s’encarrega de la difusió del producte, “la mort s’escampa”. Els bons resultats d’audiència dels dos primers capítols –el pilot va ser l’estrena més vista de la història d’AMC per davant de les …

La mort s'escampa

The Walking Dead, la genial sèrie de zombis de Frank Darabont, tindrà una segona temporada. Parafrasejant el president de la cadena AMC, que s’encarrega de la difusió del producte, “la mort s’escampa”. Els bons resultats d’audiència dels dos primers capítols –el pilot va ser l’estrena més vista de la història d’AMC per davant de les premiades Mad Men i Breaking Bad– han possibilitat aquesta més que (esperada) renovació.

La primera temporada només compta amb sis capítols i la segona, que s’emetrà l’any vinent, està previst que en tingui tretze. Algunes fonts, fins i tot, especulen que els productors ja treballen amb la idea que hi hagi un total de set temporades.

Es tracta, doncs, d’una excel·lent notícia per als seguidors de The Walking Dead, que en només dos capítols ja ha enganxat milions d’espectadors. El segon episodi manté el ritme frenètic del pilot i no decau en cap moment. L’escena en què el xèrif Rick (Andrew Lincoln) i Glenn (Steve Yeun) es barregen entre la munió de morts vivents que campen per Atlanta és memorable.

I una curiositat digna del Trivial Pursuit. Quin paper interpretava en una altra coneguda sèrie Lori, la dona de Rick? Era la metgessa Sara Tancredi, de Prison Break. Un formatget per a qui l’hagi encertada.

The Walking Dead, la genial sèrie de zombis de Frank Darabont, tindrà una segona temporada. Parafrasejant el president de la cadena AMC, que s’encarrega de la difusió del producte, “la mort s’escampa”. Els bons resultats d’audiència dels dos primers capítols –el pilot va ser l’estrena més vista de la història d’AMC per davant de les …

2 comentaris to La mort s'escampa

  1. Anonymous ha dit:

    Excel·lent notícia! Sí, el moment de barrejar-se amb els morts està molt ben fet, i l'acció és trepidant, i la tensió, i el marro que es preveu… Uf! Estic enganxat! Gran sèrie!Callahan

  2. Anonymous ha dit:

    Molt interessant sèrie. Revival d´un tema molt "matxacat" amb una simbologia i perspectives interessentíssimes. Felicitats per l´article.Víctor.