MENU

17 novembre, 2010 Comentaris tancats a Bruc Visualitzacions: 1233 Sense categoria Jordi Camps

Tràiler 1 Tràiler 2 Els que han tingut la sort de veure-la diuen que és una gran pel·lícula d’acció. Els que no, anem fent boca amb els seus tràilers. El que és clar pel que es veu en les imatges és que Bruc és la gran aposta cinematogràfica del cinema català. Una pel·lícula comercial que …

Bruc

Tràiler 1

Tràiler 2

Els que han tingut la sort de veure-la diuen que és una gran pel·lícula d’acció. Els que no, anem fent boca amb els seus tràilers. El que és clar pel que es veu en les imatges és que Bruc és la gran aposta cinematogràfica del cinema català. Una pel·lícula comercial que no amaga les seves intencions i que promet el que anuncia: un film de guerra ambientat a l’època de la Guerra del Francès amb un heroi d’acció: el timbaler del Bruc. Rambo ja té un successor… i és català. Que tremolin els enemics!

Tràiler 1 Tràiler 2 Els que han tingut la sort de veure-la diuen que és una gran pel·lícula d’acció. Els que no, anem fent boca amb els seus tràilers. El que és clar pel que es veu en les imatges és que Bruc és la gran aposta cinematogràfica del cinema català. Una pel·lícula comercial que …

Comments are closed.