MENU

10 desembre, 2010 Comentaris (0) Visualitzacions: 1040 Sense categoria Jordi Taulats

Nova pel·lícula de ciència-ficció centrada en un grup de marines que ha de combatre una incursió alienígena a Los Angeles. Una barreja d’Independence day i Black Hawk abatut. Esperem que s’assembli més a la segona que a la primera. Dirigeix Jonathan Liebesman, perpetrador de La matança de Texas: L’origen.

Battle: Los Angeles

Nova pel·lícula de ciència-ficció centrada en un grup de marines que ha de combatre una incursió alienígena a Los Angeles. Una barreja d’Independence day i Black Hawk abatut. Esperem que s’assembli més a la segona que a la primera. Dirigeix Jonathan Liebesman, perpetrador de La matança de Texas: L’origen.

Nova pel·lícula de ciència-ficció centrada en un grup de marines que ha de combatre una incursió alienígena a Los Angeles. Una barreja d’Independence day i Black Hawk abatut. Esperem que s’assembli més a la segona que a la primera. Dirigeix Jonathan Liebesman, perpetrador de La matança de Texas: L’origen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.