MENU

10 desembre, 2010 Comentaris tancats a Battle: Los Angeles Visualitzacions: 1092 Sense categoria Jordi Taulats

Nova pel·lícula de ciència-ficció centrada en un grup de marines que ha de combatre una incursió alienígena a Los Angeles. Una barreja d’Independence day i Black Hawk abatut. Esperem que s’assembli més a la segona que a la primera. Dirigeix Jonathan Liebesman, perpetrador de La matança de Texas: L’origen.

Battle: Los Angeles

Nova pel·lícula de ciència-ficció centrada en un grup de marines que ha de combatre una incursió alienígena a Los Angeles. Una barreja d’Independence day i Black Hawk abatut. Esperem que s’assembli més a la segona que a la primera. Dirigeix Jonathan Liebesman, perpetrador de La matança de Texas: L’origen.

Nova pel·lícula de ciència-ficció centrada en un grup de marines que ha de combatre una incursió alienígena a Los Angeles. Una barreja d’Independence day i Black Hawk abatut. Esperem que s’assembli més a la segona que a la primera. Dirigeix Jonathan Liebesman, perpetrador de La matança de Texas: L’origen.

Comments are closed.