MENU

13 desembre, 2010 Comentaris tancats a «The walking dead» seguiran caminant Visualitzacions: 1224 Sèries Jordi Camps

Si hi ha una sèrie sorpresa aquest any sens dubte aquesta és The walking dead. Amb tan sols una primera temporada de sis episodis, l’èxit d’audiència i la repercussió mediàtica han permès que la sèrie de Frank Darabont hagi merescut una immediata renovació per part de la cadena AMC. I això que estem parlant d’una …

«The walking dead» seguiran caminant

Si hi ha una sèrie sorpresa aquest any sens dubte aquesta és The walking dead. Amb tan sols una primera temporada de sis episodis, l’èxit d’audiència i la repercussió mediàtica han permès que la sèrie de Frank Darabont hagi merescut una immediata renovació per part de la cadena AMC. I això que estem parlant d’una sèrie de temàtica zombi i la decisió es va prendre ja en el segon capítol. El darrer, emès recentment als EUA, va captar l’atenció de més de sis milions d’espectadors (cal tenir en compte que la sèrie s’emet per cable).

Amb tot, el que més ha sorprès aquests dies és llegir la notícia que el seu creador, l’esmentat Darabont, ha decidit prescindir del que ha estat fins ara el seu equip de guionistes. Pel que sembla, el director de Cadena perpètua ha volgut canviar completament el seu equip de guionistes amb vista a l’esperada segona temporada, i (atenció!) entre aquests es troba Robert Kirkman, que, per si algú no ho sabia encara, és un dels creadors dels còmics en els quals es basa la sèrie.

A l’espera que es confirmi la notícia, a priori creiem que la decisió és bona, perquè, encara que tot són elogis a la sèrie, les poques fissures que hem percebut al llarg d’aquests intensos sis capítols ens feien témer el pitjor. 13 nous episodis són molts i, malauradament, hem estat testimoni de moltes caigudes (algunes d’estrepitoses) de sèries estimades. Sense anar més lluny, en algun moment The walking dead  ens recordava Prison break, per la factura formal, els tempos de l’acció, el dibuix (prim) de la majoria dels personatges, els girs de guió, els cliffhangers (finals de capítol), per la doctora Sara Tancredi-Lori (Sarah Wayne Callies)…

Esperem que amb aquesta decisió, doncs, no passi com a l’esmentada sèrie carcerària i en comptes de decaure la sèrie de morts vivents encara s’enlairi més amunt i que aquests segueixin caminant endavant.

Si hi ha una sèrie sorpresa aquest any sens dubte aquesta és The walking dead. Amb tan sols una primera temporada de sis episodis, l’èxit d’audiència i la repercussió mediàtica han permès que la sèrie de Frank Darabont hagi merescut una immediata renovació per part de la cadena AMC. I això que estem parlant d’una …

Comments are closed.