MENU

14 desembre, 2010 Comentaris tancats a Rocky Balboa, al Saló de la Fama de la Boxa Visualitzacions: 991 Cinema Marc Bataller @marcbataller

Rocky Balboa, o el que és el mateix, Sylvester Stallone, formarà part del Saló de la Fama de la Boxa al costat de noms tan llegendaris com Mike Tyson o Julio César Chávez. No es tracta de cap broma. És una notícia ben certa que es va fer pública la setmana passada. Els promotors d’aquest …

Rocky Balboa, al Saló de la Fama de la Boxa

Rocky Balboa, o el que és el mateix, Sylvester Stallone, formarà part del Saló de la Fama de la Boxa al costat de noms tan llegendaris com Mike Tyson o Julio César Chávez. No es tracta de cap broma. És una notícia ben certa que es va fer pública la setmana passada. Els promotors d’aquest Saló de la Fama, que està situat al museu Canastota de Nova York, consideren que el personatge de Rocky ha ajudat a difondre els valors i la superació d’aquest esport en les sis pel·lícules que ha protagonitzat. D’aquesta manera, Rocky puja un esglaó més en la seva cursa per convertir-se en un mite del cinema, si no és que ja ho és ara.

Mentrestant, Stallone sospesa la idea de fer una nova seqüela de Rocky, la setena. Internet bull amb aquesta hipòtesi i hi ha diversos pàgines web que ho donen per segur, tot i que Stallone, de moment, no diu ni mu. Per contra, sí que és més probable que l’altre personatge insígnia de Syl, Rambo, tingui continuïtat. Seria la cinquena part i es podria titular Rambo, The Savage Hunt. L’argument, segons algunes filtracions, giraria al voltant d’una estranya criatura manipulada genèticament que fa estralls per on travessa. I és clar, Rambo seria l’única solució per exterminar-la. Una història amb unes clares reminiscències de Predator. Stallone, però, està jugant al gat i a la rata. El passat mes de maig va assegurar que hi havia un 99% de possibilitats que la pel·lícula es quedés en un calaix, però quinze dies després, en el festival de Cannes, la productora Millenium Films/Nu Image en feia promoció. No sabem si era una estratègia de Millenium Films per pressionar Stallone o, simplement, si tot plegat és una aclucada d’ull per despistar el personal i promocionar encara més aquest nou Rambo.

Rocky Balboa, o el que és el mateix, Sylvester Stallone, formarà part del Saló de la Fama de la Boxa al costat de noms tan llegendaris com Mike Tyson o Julio César Chávez. No es tracta de cap broma. És una notícia ben certa que es va fer pública la setmana passada. Els promotors d’aquest …

Comments are closed.