MENU

18 desembre, 2010 Comentaris tancats a Source code Visualitzacions: 1021 Sense categoria Jordi Taulats

En el seu segon treball, Duncan Jones, director de Moon, continua amb la ciència-ficció i ens porta Source code, on Jake Gyllenhaal dóna vida al capità Colter Stevens i que, per mitjà d’un programa informàtic, pot adoptar la personalitat d’altres persones durant 8 minuts i així intentar evitar l’atemptat terrorista a un tren.

Source code

En el seu segon treball, Duncan Jones, director de Moon, continua amb la ciència-ficció i ens porta Source code, on Jake Gyllenhaal dóna vida al capità Colter Stevens i que, per mitjà d’un programa informàtic, pot adoptar la personalitat d’altres persones durant 8 minuts i així intentar evitar l’atemptat terrorista a un tren.

En el seu segon treball, Duncan Jones, director de Moon, continua amb la ciència-ficció i ens porta Source code, on Jake Gyllenhaal dóna vida al capità Colter Stevens i que, per mitjà d’un programa informàtic, pot adoptar la personalitat d’altres persones durant 8 minuts i així intentar evitar l’atemptat terrorista a un tren.

Comments are closed.