MENU

18 desembre, 2010 Comentaris (0) Visualitzacions: 970 Sense categoria Jordi Taulats

En el seu segon treball, Duncan Jones, director de Moon, continua amb la ciència-ficció i ens porta Source code, on Jake Gyllenhaal dóna vida al capità Colter Stevens i que, per mitjà d’un programa informàtic, pot adoptar la personalitat d’altres persones durant 8 minuts i així intentar evitar l’atemptat terrorista a un tren.

Source code

En el seu segon treball, Duncan Jones, director de Moon, continua amb la ciència-ficció i ens porta Source code, on Jake Gyllenhaal dóna vida al capità Colter Stevens i que, per mitjà d’un programa informàtic, pot adoptar la personalitat d’altres persones durant 8 minuts i així intentar evitar l’atemptat terrorista a un tren.

En el seu segon treball, Duncan Jones, director de Moon, continua amb la ciència-ficció i ens porta Source code, on Jake Gyllenhaal dóna vida al capità Colter Stevens i que, per mitjà d’un programa informàtic, pot adoptar la personalitat d’altres persones durant 8 minuts i així intentar evitar l’atemptat terrorista a un tren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.