MENU

20 desembre, 2010 Comentaris (1) Visualitzacions: 1370 Sèries Claudi Dómper

Quan es va saber que l’HBO havia decidit fer una sèrie de televisió d’A song of ice and fire de George R.R. Martin, els nombrosos fans d’aquesta sèrie van tenir un nou tema de conversa i preocupació més enllà dels habituals que eren discutir sobre les complexes trames dels llibres i lamentar-se que el següent …

L'hivern s'acosta


Quan es va saber que l’HBO havia decidit fer una sèrie de televisió d’A song of ice and fire de George R.R. Martin, els nombrosos fans d’aquesta sèrie van tenir un nou tema de conversa i preocupació més enllà dels habituals que eren discutir sobre les complexes trames dels llibres i lamentar-se que el següent volum, invariablement anomenat A Dance with Dragons, encara no havia sortit.

El fet que l’HBO estigués darrere del projecte i que l’autor estigués molt animat per la manera com es desenvolupava donava moltes esperances. George R.R. Martin, de fet, s’havia encarregat del guió d’un dels capítols, res de nou per a un autor que en el passat ja havia treballat de guionista a Hollywood, on es va fer famós pel fet de ser el guionista que en una sèrie titulada La bella i la bèstia (sí amics, parlo d’aquella sèrie que van fer fa anys a TV3) va tenir la gosadia de carregar-se la bella.

Si els primers teasers de la sèrie havien estat prometedors, el reportatge que l’HBO va emetre al principi d’aquest mes sobre la sèrie ha provocat una gran expectació. S’ha de reconèixer que els d’aquesta cadena se l’han jugada amb una història clarament inscrita dins el gènere fantàstic, ja que per molt que els llibres es dediquin a rebentar i capgirar els estereotips de la literatura fantàstica, no hi ha cap dubte que A song of ice and fire no deixa de ser fantasia, de la bona però fantasia. Algú els deu haver dit que això ven.

De manera que, com diuen els Stark, l’hivern s’acosta, i ho fa ple de traïcions, conxorxes i maquinacions, sang i fetge i aventura. Molts ja fa temps que l’esperen.

Quan es va saber que l’HBO havia decidit fer una sèrie de televisió d’A song of ice and fire de George R.R. Martin, els nombrosos fans d’aquesta sèrie van tenir un nou tema de conversa i preocupació més enllà dels habituals que eren discutir sobre les complexes trames dels llibres i lamentar-se que el següent …

Un comentari a L'hivern s'acosta

  1. Jordi Taulats ha dit:

    Espero que l’anomenat successor de J.R.R. Tolkien no deixi fer cap bestiesa en l’adaptació de les seves noveles