MENU

23 desembre, 2010 Comentaris (1) Visualitzacions: 1648 Sense categoria Jordi Taulats

Steven Spielberg, en funcions de productor, i Jon Favreau, director d’Iron man,  són els responsables de barrejar dos dels gèneres més prolífics, el western i la ciència-ficció. Harrison Ford i Daniel Craig en són els actors protagonistes.

Cowboys & Aliens

Steven Spielberg, en funcions de productor, i Jon Favreau, director d’Iron man,  són els responsables de barrejar dos dels gèneres més prolífics, el western i la ciència-ficció. Harrison Ford i Daniel Craig en són els actors protagonistes.

Steven Spielberg, en funcions de productor, i Jon Favreau, director d’Iron man,  són els responsables de barrejar dos dels gèneres més prolífics, el western i la ciència-ficció. Harrison Ford i Daniel Craig en són els actors protagonistes.

Un comentari a Cowboys & Aliens

  1. CCD ha dit:

    Nois que ja és Nadal!
    A veure si pengeu alguna cosa com aquesta:

    Bones Festes a tots els Bastards!