MENU

24 desembre, 2010 Comentaris (1) Visualitzacions: 1621 Sense categoria Uns bastards

Els vostres bastards prefereits us desitgen un Bon Nadal i Feliç Any Nou, tot esperant que el tió, el Pare Noel o els vostres pares, amics i familiars us caguin moltes coses! El nostre desig, també, és que l’any que ve tinguem una millor collita de cine i que les sèries de televisió continuïn al …

Bon Nadal Bastard!

Els vostres bastards prefereits us desitgen un Bon Nadal i Feliç Any Nou, tot esperant que el tió, el Pare Noel o els vostres pares, amics i familiars us caguin moltes coses!

El nostre desig, també, és que l’any que ve tinguem una millor collita de cine i que les sèries de televisió continuïn al mateix nivell.

Els vostres bastards prefereits us desitgen un Bon Nadal i Feliç Any Nou, tot esperant que el tió, el Pare Noel o els vostres pares, amics i familiars us caguin moltes coses! El nostre desig, també, és que l’any que ve tinguem una millor collita de cine i que les sèries de televisió continuïn al …

Un comentari a Bon Nadal Bastard!

  1. CCD ha dit:

    Nois que ja és Nadal!
    A veure si pengeu alguna cosa com aquesta:

    Bones Festes a tots els Bastards!