MENU

7 gener, 2011 Comentaris (1) Visualitzacions: 1051 Sense categoria Jordi Taulats

Es diu que en temps de crisi, ja sigui econòmica o social, a les pantalles dels cinemes arriben moltes pel·lícules de superherois. Doncs la televisió no n’és cap excepció i, després d’Herois i Misfits, ara ens arriba The cape. L’argument? Importa?

The cape

Es diu que en temps de crisi, ja sigui econòmica o social, a les pantalles dels cinemes arriben moltes pel·lícules de superherois. Doncs la televisió no n’és cap excepció i, després d’Herois i Misfits, ara ens arriba The cape. L’argument? Importa?

Es diu que en temps de crisi, ja sigui econòmica o social, a les pantalles dels cinemes arriben moltes pel·lícules de superherois. Doncs la televisió no n’és cap excepció i, després d’Herois i Misfits, ara ens arriba The cape. L’argument? Importa?

Un comentari a The cape

  1. Kersey ha dit:

    Ole, ole… Jo d’aquesta en tinc ganes!He vist algun FX una mica cutre, però veurem a on ens porta la història. És en essència la història d’un venjador que busca justícia, tot combinant-lo amb certs elements dels superherois, com la doble identitat i la disfressa, però sensen poders. Una mena de ‘Darkman’ de Sam Raimi, vamos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.