MENU

7 gener, 2011 Comentaris (1) Visualitzacions: 1257 Sense categoria Jordi Taulats

Es diu que en temps de crisi, ja sigui econòmica o social, a les pantalles dels cinemes arriben moltes pel·lícules de superherois. Doncs la televisió no n’és cap excepció i, després d’Herois i Misfits, ara ens arriba The cape. L’argument? Importa?

The cape

Es diu que en temps de crisi, ja sigui econòmica o social, a les pantalles dels cinemes arriben moltes pel·lícules de superherois. Doncs la televisió no n’és cap excepció i, després d’Herois i Misfits, ara ens arriba The cape. L’argument? Importa?

Es diu que en temps de crisi, ja sigui econòmica o social, a les pantalles dels cinemes arriben moltes pel·lícules de superherois. Doncs la televisió no n’és cap excepció i, després d’Herois i Misfits, ara ens arriba The cape. L’argument? Importa?

Un comentari a The cape

  1. Kersey ha dit:

    Ole, ole… Jo d’aquesta en tinc ganes!He vist algun FX una mica cutre, però veurem a on ens porta la història. És en essència la història d’un venjador que busca justícia, tot combinant-lo amb certs elements dels superherois, com la doble identitat i la disfressa, però sensen poders. Una mena de ‘Darkman’ de Sam Raimi, vamos!