MENU

8 gener, 2011 Comentaris tancats a «Detroit 1-8-7» Visualitzacions: 817 Sèries Víctor Gonzàlez

La cadena ABC s’atreveix amb la ciutat de Detroit. La nova sèrie, que s’ha estrenat aquesta tardor passada als Estats Units, promet acció i la descripció d’una societat devastada per la crisi. Recordem una mica algunes dades de la metròpoli: població, 918.849 habitants; temperatura mínima al gener, de fins a 20 graus sota zero, i …

«Detroit 1-8-7»

La cadena ABC s’atreveix amb la ciutat de Detroit. La nova sèrie, que s’ha estrenat aquesta tardor passada als Estats Units, promet acció i la descripció d’una societat devastada per la crisi. Recordem una mica algunes dades de la metròpoli: població, 918.849 habitants; temperatura mínima al gener, de fins a 20 graus sota zero, i la tercera àrea metropolitana més perillosa dels Estats Units. En permanent estat de  ruïna econòmica des de la crisi dels setanta amb el desmantellament de la indústria automobilística, Detroit ha anat perdent població. Viure a la ciutat del metall mai ha estat del tot atractiu i la gent, si pot, en marxa. El títol de la sèrie, 1-8-7, es sinònim d’homicidi al codi penal de Califòrnia (veieu el videoclip de  50 Cent,  Flight 187). El primer episodi es va filmar a Atlanta (sí, com The Walking Dead) i en principi havia de ser un fals documental, tot i que ha derivat cap a una sèrie de violència policíaca. A l’Estat espanyol la podeu veure per la cadena FOX Crime.

La cadena ABC s’atreveix amb la ciutat de Detroit. La nova sèrie, que s’ha estrenat aquesta tardor passada als Estats Units, promet acció i la descripció d’una societat devastada per la crisi. Recordem una mica algunes dades de la metròpoli: població, 918.849 habitants; temperatura mínima al gener, de fins a 20 graus sota zero, i …

Comments are closed.