MENU

11 gener, 2011 Comentaris tancats a Les 11 del 2011 Visualitzacions: 980 Cinema Marc Bataller @marcbataller

Any nou sempre implica nous pròposits. Anar al gimnàs, aprimar-se, deixar de fumar (ara més recomanable que mai amb la nova llei antitabac), aprendre idiomes, trobar la teva mitja taronja i un llarg etcètera. És per això que us proposem afegir onze propòsits nous per aquest 2011. Les onze pel·lícules del 2011. Tintin. Steven Spielberg …

Les 11 del 2011

Any nou sempre implica nous pròposits. Anar al gimnàs, aprimar-se, deixar de fumar (ara més recomanable que mai amb la nova llei antitabac), aprendre idiomes, trobar la teva mitja taronja i un llarg etcètera. És per això que us proposem afegir onze propòsits nous per aquest 2011. Les onze pel·lícules del 2011.

Tintin. Steven Spielberg i Peter Jackson uneixen esforços per portar a la pantalla gran el clàssic personatge d’Hergé. Si el producte funciona, serà l’inici d’una llarga saga. Estrena: mes d’octubre.

Cisne negro. Darren Aronofsky signa aquest thriller psicològic ambientat en el món del ballet i amb una extraordinària actuació de Natalie Portman (és una de les favorites als Òscar). Estrena:18 de febrer.

Piratas del caribe, en mareas misteriosas. La quarta saga de l’excèntric i histriònic capità Jack Sparrow (Johny Deep), que aquest cop té com a partenaire Penélope Cruz. Estrena: maig.

Harry Potter y las reliquias de la muerte II. Arriba la vuitena i última entrega del mag més reconegut del col·legi de Hogwarts. Serà un dels booms de la temporada. Estrena: 15 de juliol. A banda del mag, aquest any també els vampirs de Crepúsculo mossegaran a la taquilla.

Más allá de la vida. El mític Clint Eastwood explora com a director els interrogants de la vida i la mort a través de tres històries i amb Matt Damon com a protagonista. Estrena: 21 de gener.

The tree of life. El director Terrence Malick, tot un autor de culte amb només cinc llargmetratges en 38 anys, està al darrere d’aquest projecte que narra les peripècies d’un noi i la relació amb la família. Brad Pitt i Sean Peen són els protagonistes. Sense data confirmada per l’estrena.

La piel que habito. Pedro Almodóvar i Antonio Banderas es retroben dues dècades després de l’èxit d’Átame. Segons el mateix Almodóvar, es tracta d’un “intens drama”. Estrena: setembre.

Torrente 4. Per més que indigni alguns crítics curts de mira, la nova entrega del policia més caspós d’Espanya interpretat per Santiago Segura es convertirà en un dels èxits de la cartellera. Aquest cop, Torrente arriba en 3D. Estrena: 11 de març.

Valor de ley. Els germans Coen també tindran un paper destacat amb el remake del western Valor de Ley, un clàssic de 1969 que va dirigir Henry Hathaway i que va protagonitzar John Wayne. Estrena: 11 de febrer.

Resacón en las Vegas 2. Una de les comèdies sorpreses del 2009 torna amb més força que mai. L’acció se situarà a Tailàndia amb un argument semblant al de la primera part amb embolics i malentesos per tot arreu. Estrena: juny.

Mientras duermes. Un dels mestres del cinema de terror espanyol, Jaume Balagueró, posa fil a l’agulla en aquest film en què Luis Tosar ens tornarà a inquietar després de la magnífica Celda 211. Sense data confirmada per l’estrena.

En aquesta llista, tan subjectiva com qualsevol altra, segur que han trobat a faltar moltes altres pel·lícules. I és que aquest any també apareixen en el panorama cinematogràfic més entreges de Misión Imposible, la saga Bourne, Spiderman i X-men; el drama pugilístic The Fighter, amb Cristian Bale i Mark Walberg; la nova producció de Woody Allen, Midnight in París, o una reconstrucció del tsunami del 2004, The impossible, dirigida per José Antonio Bayona (El orfanato), entre moltíssimes d’altres.

Any nou sempre implica nous pròposits. Anar al gimnàs, aprimar-se, deixar de fumar (ara més recomanable que mai amb la nova llei antitabac), aprendre idiomes, trobar la teva mitja taronja i un llarg etcètera. És per això que us proposem afegir onze propòsits nous per aquest 2011. Les onze pel·lícules del 2011. Tintin. Steven Spielberg …

Comments are closed.