MENU

25 gener, 2011 Comentaris (3) Visualitzacions: 1644 Sèries Marc Bataller @marcbataller

La segona temporada de V és ja una realitat. Una realitat que segurament només durarà uns quants episodis més, perquè ningú dóna un duro per la seva continuïtat i per una possible tercera temporada. Les audiències no són per tirar coets i V sembla condemnada a l’ostracisme. Però personalment vull trencar una llança a favor …

“V”, el llistó puja

La segona temporada de V és ja una realitat. Una realitat que segurament només durarà uns quants episodis més, perquè ningú dóna un duro per la seva continuïtat i per una possible tercera temporada. Les audiències no són per tirar coets i V sembla condemnada a l’ostracisme. Però personalment vull trencar una llança a favor d’aquest remake. Sí, és veritat, no és res de l’altre món. No és una sèrie que passarà a la posterioritat, com sí ho va fer la dels anys 80. Però totes les sèries han d’estar a l’altura de Lost o The Wire per poder escapar-se de la cruel tirania de les audiències? V és un producte correcte, entretingut i que en aquesta segona temporada ha pujat el llistó. Ja hi ha més acció, més efectes especials, més intriga… i més llangardaixos, els grans protagonistes. L’argument tampoc no és cap novetat, però d’aquí a maltractar-la, com estan fent molt de crítics, n’hi ha un bon tros. Simplement demano temps, una mica més de temps als detractors de V. Al final segur que us convencerà.

En aquesta segona temporada, els productors han intentat jugar fort per donar un tomb a les audiències i així poder aconseguir una llarga vida a V. És per això que han ressuscitat Jane Badler, la Diana original, que aquest cop interpreta el paper de la mare d’Anna, la líder dels extraterrestres. I l’altra gran icona de la primera V que també podrem veure és Marc Singer, àlies Mike Donovan.

PD: Per cert, el passat mes de maig en un article en aquest mateix bloc un servidor demanava: “El clímax de V serà quan torni a veure la Diana de torn, aquest cop l’Anna, menjant-se una rata. Després ja podrem dir que Anna és la Diana del segle XXI”. Ara, ja puc dir que el meu somni humit s’ha complert. En el segon capítol d’aquesta segona temporada Anna va assaborir, com si d’un àpat d’El Bulli es tractés, una enorme rata. Magistral!!!

La segona temporada de V és ja una realitat. Una realitat que segurament només durarà uns quants episodis més, perquè ningú dóna un duro per la seva continuïtat i per una possible tercera temporada. Les audiències no són per tirar coets i V sembla condemnada a l’ostracisme. Però personalment vull trencar una llança a favor …

3 comentaris to “V”, el llistó puja

  1. Jordi Taulats ha dit:

    El moment en que Anna es menja la rata el vaig trobar patètic, mal fet. Em quedo amb els ratolins blancs de la primera versió. Tot i les mancances tècniques d’aquella època, crec que està molt més ben aconseguit que no pas amb tots els efectes visuals i digitals d’aquesta nova versió.

  2. Kersey ha dit:

    Jo sóc del bàndol d’en Taulats, sí…

  3. Magi ha dit:

    Jo sóc de la mateixa opinió. Com la primera versió cap, tot i que seguiré aquesta segona temporada, però no és el mateix. Ara que potser també és que ens fem grans…?