MENU

1 març, 2011 Comentaris (1) Visualitzacions: 1136 Cinema Jep Soler

Quan Mendel va començar a investigar amb pèsols i va arribar a la conclusió que hi havia una transmissió entre els de la mateixa classe, va posar els fonaments de la genètica, i ara ens omplim la boca amb teories de quines aptituds ens vénen donades biològicament i quines, per aprenentatge. Podríem discutir molt sobre …

El pare que la va parir!!

Quan Mendel va començar a investigar amb pèsols i va arribar a la conclusió que hi havia una transmissió entre els de la mateixa classe, va posar els fonaments de la genètica, i ara ens omplim la boca amb teories de quines aptituds ens vénen donades biològicament i quines, per aprenentatge.

Podríem discutir molt sobre el tema i, segurament, no ens posaríem d’acord, però és segur que el talent artístic no es transmet per genètica, i moltes vegades ni per aprenentatge. I si no, li ho pregunteu a David Lynch.

La Sofia li ha sortit força bé, a en Coppola, tot i que només salvaria Somewhere, i a en Trueba li diuen que en Jonás promet, tot i que amb una sola pel·lícula val més no definir-se. Però el que li fa la Jennifer al pobre Lynch és de jutjat de guàrdia.

La nena va començar l’any 1983 amb Boxing Helena, coneguda sobretot pels problemes amb Kim Basinger, que es va negar a interpretar el paper protagonista, que al final aniria a parar a les mans (humor negre) de Sherilyn Feen, que hi encarnava una pobra noia mutilada per un metge que vol aconseguir el seu amor. Hi afegirem que la música durant les escenes eròtiques era d’Enigma. Infumable!!

La seva segona experiència, Surveillance, va guanyar el Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Sitges de l’any 2008. La nena havia crescut i semblava que aixecava el vol, que ja podia anar sola pel món. No n’hi havia per a tant. El resultat, una pel·liculeta de psychokillers i de personatges espantadissos que s’amaguen en una comissaria. No va ser estrenada en cap cinema de l’Estat.

Diuen que al tercer cop no falla, i tant que sí!! Hisss és el títol de l’insult cinematogràfic que ha dirigit la Jennifer Ly.. (no puc ni dir el nom del mestre!!) Una llegenda hindú que parla d’una deessa amb forma de serp que es vol venjar dels assassins del seu amant. Serveix per avorrir el personal durant una hora i mitja, amb: males interpretacions, balls bollywoodians, efectes especials dolentíssims…

Estic convençut que ni el Col·lectiu Bob Merrick és capaç d’aguantar-la.

Quan Mendel va començar a investigar amb pèsols i va arribar a la conclusió que hi havia una transmissió entre els de la mateixa classe, va posar els fonaments de la genètica, i ara ens omplim la boca amb teories de quines aptituds ens vénen donades biològicament i quines, per aprenentatge. Podríem discutir molt sobre …

Un comentari a El pare que la va parir!!

  1. […] ampla i colorista, com a símbol del darrer viatge indi en què ens va regalar la insuportable Hisss (2010).  Se la veu contenta, relaxada, satisfeta de la pel·lícula Chained, que es projectarà […]