MENU

15 març, 2011 Comentaris tancats a Charlie Sheen, el món és una festa Visualitzacions: 875 Cinema Víctor Gonzàlez

Charlie Sheen és l’estrella mediàtica d’aquest mes. Després que la Warner Bros l’acomiadés de la sèrie  Two and a half men, l’actor ha obert un compte Twitter amb 1,5 milions de seguidors. Té una oferta de la cadena de televisió HDnet per un programa anomenat Sheen’s Corner i la Sirius XM radio està interessada a …

Charlie Sheen, el món és una festa

Charlie Sheen és l’estrella mediàtica d’aquest mes. Després que la Warner Bros l’acomiadés de la sèrie  Two and a half men, l’actor ha obert un compte Twitter amb 1,5 milions de seguidors. Té una oferta de la cadena de televisió HDnet per un programa anomenat Sheen’s Corner i la Sirius XM radio està interessada a seguir-lo dels 24 hores del dia. I és que Charlie Sheen és molt Charlie Sheen. Tancat a la seva mansió de Malibú ha batut el rècord dels excessos amb la contínua ingesta de grans quantitats de cocaïna, un alcoholisme imparable i l’exòtica relació amb innumerables actrius pornogràfiques que passen nit i dia al seu castell, com princeses orgiàstiques en un conte de fades postmodern. L’edició en paper del Sunday Express britànic ha dedicat aquest passat 6 de març tres planes a l’actor («How Charlie lost his sheen») amb informació sobre la seva infància, que no té pèrdua.

Fill del també actor Martin Sheen i de l’artista Janet Templeton, Charlie Sheen va néixer en una família de bojos. Amb poc més de quatre anys casa seva era un interminable temple de milionaris a Malibú, per on passaven tota mena de directors, productors i actors de primera fila. Els pares seguien diverses fases pseudofilosòfiques a casa; un mes eren vegetarians, un altre practicaven el ioga compulsivament, més tard es dedicaven a la macrobiòtica i, d’un dia per l’altre decidien ser nudistes. La mare d’en Sheen es podia passar les tardes cuinant despullada sense importar-li si hi havia convidats. Amb 12 anys, en Charlie ja havia conegut mig planeta. Els seu pare el portava a gairebé tots els rodatges, un dels més coneguts el d’Apocalypse now, l’any 1979. Però no només això. Si en Charlie volia alguna cosa només havia de demanar-la. Amb 16 anys ja tenia un BMW, però al cap de pocs dies el va arrestar la policia; havia convertit el seu cotxe en una discoteca repleta de bosses de marihuana.  La sort, com sempre,  era que el jutge  coneixia els Sheen i el cas es va tancar sense grans conseqüències. L’institut va ser també una font de problemes. Segons els seus companys i professors, en Charlie no tenia el més mínim interès per aprendre res, només li agradava jugar a  bàsquet. Un dels episodis més foscos de la seva adolescència va ser quan va falsificar la targeta de crèdit del seu pare, episodi que també va acabar als jutjats. L’impuls per consumir drogues i alcohol era massa fort. Per ell el món era una festa.

No dubtem que a aquestes alçades en Sheen guanyi encara més adeptes. L’actor ha sabut explotar la moda de les celebritats fora de control; Mel Gibson, Paris Hilton, Britney Spears i Lindsay Lohan són només uns quants exemples. En Charlie vol convertir el seu circ en un negoci a la xarxa social. Benvingut siguis, Charlie. A veure quina una en fas la pròxima vegada.

Charlie Sheen és l’estrella mediàtica d’aquest mes. Després que la Warner Bros l’acomiadés de la sèrie  Two and a half men, l’actor ha obert un compte Twitter amb 1,5 milions de seguidors. Té una oferta de la cadena de televisió HDnet per un programa anomenat Sheen’s Corner i la Sirius XM radio està interessada a …

Comments are closed.