MENU

27 març, 2011 Comentaris (1) Visualitzacions: 1728 Sense categoria Jordi Taulats

L’última pel·lícula de Terrence Malick (La delgada línea roja) ens porta a un viatge que va des de la creació fins a la fi de l’univers. Acabada des de fa gairebé un parell d’anys, per fi la podrem veure aquest any gràcies a la nova distribuïdora, Fox Serachlight Pictures.

The tree of life

L’última pel·lícula de Terrence Malick (La delgada línea roja) ens porta a un viatge que va des de la creació fins a la fi de l’univers. Acabada des de fa gairebé un parell d’anys, per fi la podrem veure aquest any gràcies a la nova distribuïdora, Fox Serachlight Pictures.

L’última pel·lícula de Terrence Malick (La delgada línea roja) ens porta a un viatge que va des de la creació fins a la fi de l’univers. Acabada des de fa gairebé un parell d’anys, per fi la podrem veure aquest any gràcies a la nova distribuïdora, Fox Serachlight Pictures.

Un comentari a The tree of life

  1. Dani Coll ha dit:

    Sí. Ja n’hi ha ganes ! A veure quan arriba !