MENU

3 abril, 2011 Comentaris (1) Visualitzacions: 1277 Sense categoria Jordi Taulats

Drama d’acció que ens explica la història de Danny Greene i com es va arribar a convertir en un dels mafiosos més importants de Chicago. Ray Stevenson, Vincent d’Onofrio, Chritopher Walken i Val Kilmer en són els protagonistes.

Kill the irishman

Drama d’acció que ens explica la història de Danny Greene i com es va arribar a convertir en un dels mafiosos més importants de Chicago. Ray Stevenson, Vincent d’Onofrio, Chritopher Walken i Val Kilmer en són els protagonistes.

Drama d’acció que ens explica la història de Danny Greene i com es va arribar a convertir en un dels mafiosos més importants de Chicago. Ray Stevenson, Vincent d’Onofrio, Chritopher Walken i Val Kilmer en són els protagonistes.

Un comentari a Kill the irishman

  1. jep ha dit:

    Em pensava que en Paul Sorvino no tornaria a treballar mai més després de l’opera repo-genètica….
    Sort que estava equivocat.
    Fa bona pinta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.