MENU

3 abril, 2011 Comentaris (1) Visualitzacions: 1175 Sense categoria Jordi Taulats

Drama d’acció que ens explica la història de Danny Greene i com es va arribar a convertir en un dels mafiosos més importants de Chicago. Ray Stevenson, Vincent d’Onofrio, Chritopher Walken i Val Kilmer en són els protagonistes.

Kill the irishman

Drama d’acció que ens explica la història de Danny Greene i com es va arribar a convertir en un dels mafiosos més importants de Chicago. Ray Stevenson, Vincent d’Onofrio, Chritopher Walken i Val Kilmer en són els protagonistes.

Drama d’acció que ens explica la història de Danny Greene i com es va arribar a convertir en un dels mafiosos més importants de Chicago. Ray Stevenson, Vincent d’Onofrio, Chritopher Walken i Val Kilmer en són els protagonistes.

Un comentari a Kill the irishman

  1. jep ha dit:

    Em pensava que en Paul Sorvino no tornaria a treballar mai més després de l’opera repo-genètica….
    Sort que estava equivocat.
    Fa bona pinta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.