MENU

9 abril, 2011 Comentaris tancats a Provocació malaltissa Visualitzacions: 935 Cinema Marc Bataller @marcbataller

Martyrs i A Serbian Film són dues de les pel·lícules més malaltisses que he vist mai. Dues cintes que es recreen en el dolor i les escenes macabres i que intenten remoure els estómacs dels espectadors amb tortures, violacions, sang… Però, si rebusquem bé, sempre trobarem algun director més tronat que Pascal Laugier i Srdjan …

Provocació malaltissa

Martyrs i A Serbian Film són dues de les pel·lícules més malaltisses que he vist mai. Dues cintes que es recreen en el dolor i les escenes macabres i que intenten remoure els estómacs dels espectadors amb tortures, violacions, sang… Però, si rebusquem bé, sempre trobarem algun director més tronat que Pascal Laugier i Srdjan Spasojevic, els pares de les criatures de Martyrs i A Serbian Film. Em refereixo a l’holandès Tom Six, que fa un parell d’anys va dirigir, segons la crítica, un dels films més repugnants de la temporada, The Human Centipede, i que ara està a punt d’estrenar-ne la seqüela. Un producte que, a casa nostra, només va córrer per Internet, però que va aixecar polseguera en fòrums i blocs de cinema freak i alternatiu.

The Human Centipede narra la història d’una eminència en medicina, especialitzat en la separació de bessons siamesos. Però el cirurgià ha deixat enrere aquesta admirable faceta i ara es dedica a segrestar tres persones per convertir-les en conillets d’Índies i fer possible el seu gran somni: fer un centpeus humà. O el que és el mateix, unir aquestes tres víctimes quirúrgicament a través dels seus sistemes digestius, des de la boca fins a l’anus, i després entrenar-los perquè puguin conviure plegats.

Una experiència horripilant, que podeu comprovar en aquest tràiler. Per cert, per a la segona part, Tom Six ja parla de fer un centpeus humà amb dotze persones.

Martyrs i A Serbian Film són dues de les pel·lícules més malaltisses que he vist mai. Dues cintes que es recreen en el dolor i les escenes macabres i que intenten remoure els estómacs dels espectadors amb tortures, violacions, sang… Però, si rebusquem bé, sempre trobarem algun director més tronat que Pascal Laugier i Srdjan …

Comments are closed.