MENU

2 maig, 2011 Comentaris tancats a Hangover part 2 Visualitzacions: 1061 Sense categoria Jordi Taulats

Per a tots aquells a qui ens va agradar Resacón en Las Vegas, el mateix director i protagonistes ens porten la segona part, canviant les llums de Las Vegas pel frenesí de Bangkok. Mateix argument, canviant el nuvi i el desaparegut, mateix resultat final, borratxera tremenda i feina a recorda-ho tot. I és que quan …

Hangover part 2

Per a tots aquells a qui ens va agradar Resacón en Las Vegas, el mateix director i protagonistes ens porten la segona part, canviant les llums de Las Vegas pel frenesí de Bangkok. Mateix argument, canviant el nuvi i el desaparegut, mateix resultat final, borratxera tremenda i feina a recorda-ho tot. I és que quan una fórmula funciona, per què s’ha de canviar?

Per a tots aquells a qui ens va agradar Resacón en Las Vegas, el mateix director i protagonistes ens porten la segona part, canviant les llums de Las Vegas pel frenesí de Bangkok. Mateix argument, canviant el nuvi i el desaparegut, mateix resultat final, borratxera tremenda i feina a recorda-ho tot. I és que quan …

Comments are closed.