MENU

18 maig, 2011 Comentaris (2) Visualitzacions: 1565 Sense categoria Jordi Taulats

Per fi arriben les tan esperades primeres imatges del que ha de ser la producció d’aquest any: Tintin: The secret of the unicorn. Dirigida per Steven Spielbergh i produïda per Peter Jackson, aquest film d’animació, basat en l’11è àlbum de les Aventures de Tintín, del cèlebre Hergé, segur que no deixarà indiferent a ningú.

Tintin: The secret of the unicorn

Per fi arriben les tan esperades primeres imatges del que ha de ser la producció d’aquest any: Tintin: The secret of the unicorn. Dirigida per Steven Spielbergh i produïda per Peter Jackson, aquest film d’animació, basat en l’11è àlbum de les Aventures de Tintín, del cèlebre Hergé, segur que no deixarà indiferent a ningú.

Per fi arriben les tan esperades primeres imatges del que ha de ser la producció d’aquest any: Tintin: The secret of the unicorn. Dirigida per Steven Spielbergh i produïda per Peter Jackson, aquest film d’animació, basat en l’11è àlbum de les Aventures de Tintín, del cèlebre Hergé, segur que no deixarà indiferent a ningú.

2 comentaris to Tintin: The secret of the unicorn

  1. Olivier Deroche ha dit:

    Pareix mès a un joc video que a un film. Graciès per les imatges.

  2. I. ha dit:

    Bufa, nervis, nervis!!!!