MENU

4 juliol, 2011 Comentaris tancats a Mad Max fury road Visualitzacions: 1583 Cinema Víctor Gonzàlez

Fa anys que els seguidors de Mad Max esperem amb nerviosisme una quarta entrega sense l’envellit i fanàtic Mel Gibson. Mad Max Fury road, el nom del nou film, estarà, en principi, protagonitzada per Tom Hardy i Charlize Theron, a més d’estar dirigida pel gran George Miller, el director de les originals Mad Max (1979), …

Mad Max fury road

Fa anys que els seguidors de Mad Max esperem amb nerviosisme una quarta entrega sense l’envellit i fanàtic Mel Gibson. Mad Max Fury road, el nom del nou film, estarà, en principi, protagonitzada per Tom Hardy i Charlize Theron, a més d’estar dirigida pel gran George Miller, el director de les originals Mad Max (1979), Mad Max 2, The road warrior (1981) i Mad Max beyond thunderdome (1985). Tot i que tot fa pensar que la filmació serà en 3D, els problemes econòmics han sigut els protagonistes del projecte. Amb un dòlar australià fort les despeses han anat pujant i el guerrer solitari de la carretera ha hagut d’esperar uns anys (potser massa) amb la conseqüent explosió de blogs que demanen que el film es faci realitat o de tràilers falsos de fans, alguns de molt ben aconseguits.

La franquícia Mad Max ja va estar en boca del director el 2003. Aquell any encara es pensava en un Mel Gibson protagonista, ja que tenia una certa reputació com a director tot i haver estrenat la infumable i sectària Passió de Crist i no s’havia dedicat a insultar els jueus o a amenaçar la seva exdona per telèfon. Miller ho tenia tot preparat, el rodatge es faria a Namíbia, Gibson s’estava posant en forma i s’havia format un petit equip de rodatge. Tot es va haver de parar de sobte amb la segona guerra de l’Iraq i el director va optar per centrar-se en Happy feet (2006), una avorrida cinta d’animació amb pingüins marejats a la gèlida Antàrtida.

Al final sembla que tot acabarà bé. La nova generació de polítics australians veuen com la marca Mad Max els pot reportar grans beneficis i l’estat de New South Wales ha donat llum verda al projecte. Es filmaran no una sinó dues parts, Fury road i Furiosa. El cinema comercial que venia de la terra dels cangurs, i que es va exportar a tot el món durant els anys vuitanta, en vol una rèplica.  Ara, les joves generacions podran veure com els cotxes salvatges es mengen els uns als altres en tres dimensions i els que som una mica més grans la compararem amb l’original. De moment haurem de fer cas del que ens diu George Miller sobre el nou Mad Max: «S’intentaran fer coses que mai s’havien intentat fer abans.»

Posem l’Interceptor a tota marxa, agafem l’arma retallada de doble gallet i anem a buscar gasolina. Comença una nova aventura postapocalíptica sobre l’asfalt.

Fa anys que els seguidors de Mad Max esperem amb nerviosisme una quarta entrega sense l’envellit i fanàtic Mel Gibson. Mad Max Fury road, el nom del nou film, estarà, en principi, protagonitzada per Tom Hardy i Charlize Theron, a més d’estar dirigida pel gran George Miller, el director de les originals Mad Max (1979), …

Comments are closed.