MENU

8 juliol, 2011 Comentaris tancats a Una alenada d'aire fresc Visualitzacions: 1011 Sèries Marc Bataller @marcbataller

A l’estiu tota cuca viu i és la millor època per veure sèries refrescants i trivials en espera que s’estrenin les grans produccions de la tardor, com ara per exemple les noves temporades de Dexter, The walking dead i Boardwalk empire. És en aquest context que trobem Hawai 5.0, que cada dimarts a la nit …

Una alenada d'aire fresc

A l’estiu tota cuca viu i és la millor època per veure sèries refrescants i trivials en espera que s’estrenin les grans produccions de la tardor, com ara per exemple les noves temporades de Dexter, The walking dead i Boardwalk empire. És en aquest context que trobem Hawai 5.0, que cada dimarts a la nit ofereix la cadena Cuatro.

Hawai 5.0 és una nova adaptació d’una sèrie mítica de finals dels anys seixanta que va tenir força èxit i que ara reapareix amb uns aires renovats i adaptats als nous temps. L’argument gira al voltant d’un equip especial de policies que no dubta a fer servir mètodes extravagants i surrealistes per poder resoldre tot tipus de missions. Fan equilibris per mantenir-se en la dèbil línia de la llei que separa el bé del mal. Per tant, és un producte que no ens ofereix res de nou ni que tampoc passarà als annals de la història, però sí que ens pot ajudar a suportar les caloroses nits d’estiu –a més als Estats Units ha obtingut unes bones xifres d’audiència–. Els magnífics paisatges salpebrats amb una excel·lent fotografia i les més que correctes escenes d’acció són dos dels principals avals de Hawai 5.0. A més, Cuatro combina la seva emissió amb una altra bona sèrie d’advocats, The defenders, que té com a protagonista el gran Jim Belushi.

A l’estiu tota cuca viu i és la millor època per veure sèries refrescants i trivials en espera que s’estrenin les grans produccions de la tardor, com ara per exemple les noves temporades de Dexter, The walking dead i Boardwalk empire. És en aquest context que trobem Hawai 5.0, que cada dimarts a la nit …

Comments are closed.