MENU

11 juliol, 2011 Comentaris tancats a Captain America Visualitzacions: 1048 Sense categoria Uns bastards













Aquest cop és el torn del superheroi més americà de tots els superherois. Dirigida per Joe Johnston (Jumanji), ens explica com un escardalenc aspirant a soldat es converteix en un musculós i àgil superhome, gràcies a un experiment del GRAN exèrcit americà. I és que en els temps que corren què millor que un film …

Captain America

Aquest cop és el torn del superheroi més americà de tots els superherois. Dirigida per Joe Johnston (Jumanji), ens explica com un escardalenc aspirant a soldat es converteix en un musculós i àgil superhome, gràcies a un experiment del GRAN exèrcit americà. I és que en els temps que corren què millor que un film que atiï l’esperit patriòtic americà?

Aquest cop és el torn del superheroi més americà de tots els superherois. Dirigida per Joe Johnston (Jumanji), ens explica com un escardalenc aspirant a soldat es converteix en un musculós i àgil superhome, gràcies a un experiment del GRAN exèrcit americà. I és que en els temps que corren què millor que un film …













Comments are closed.