MENU

11 juliol, 2011 Comentaris (0) Visualitzacions: 995 Sense categoria Uns bastards

Aquest cop és el torn del superheroi més americà de tots els superherois. Dirigida per Joe Johnston (Jumanji), ens explica com un escardalenc aspirant a soldat es converteix en un musculós i àgil superhome, gràcies a un experiment del GRAN exèrcit americà. I és que en els temps que corren què millor que un film …

Captain America

Aquest cop és el torn del superheroi més americà de tots els superherois. Dirigida per Joe Johnston (Jumanji), ens explica com un escardalenc aspirant a soldat es converteix en un musculós i àgil superhome, gràcies a un experiment del GRAN exèrcit americà. I és que en els temps que corren què millor que un film que atiï l’esperit patriòtic americà?

Aquest cop és el torn del superheroi més americà de tots els superherois. Dirigida per Joe Johnston (Jumanji), ens explica com un escardalenc aspirant a soldat es converteix en un musculós i àgil superhome, gràcies a un experiment del GRAN exèrcit americà. I és que en els temps que corren què millor que un film …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.