MENU

17 juliol, 2011 Comentaris tancats a Simpathy for delicious Visualitzacions: 1215 Sense categoria Jordi Taulats

En el seu debut com a director, Mark Ruffalo ha triat un film en què un discapacitat en cadira de rodes s’adona que té el poder de curar la gent, però no a ell mateix. Per això, decideix aprofitar aquest do per aconseguir una fama que li permeti ser un músic estrella. Tot i que …

Simpathy for delicious

En el seu debut com a director, Mark Ruffalo ha triat un film en què un discapacitat en cadira de rodes s’adona que té el poder de curar la gent, però no a ell mateix. Per això, decideix aprofitar aquest do per aconseguir una fama que li permeti ser un músic estrella. Tot i que ha rebut crítiques molt negatives, aquest film va obtenir el premi especial del jurat a l’última edició del festival de Sundance.

En el seu debut com a director, Mark Ruffalo ha triat un film en què un discapacitat en cadira de rodes s’adona que té el poder de curar la gent, però no a ell mateix. Per això, decideix aprofitar aquest do per aconseguir una fama que li permeti ser un músic estrella. Tot i que …

Comments are closed.