MENU

20 juliol, 2011 Comentaris tancats a Wrecked Visualitzacions: 1165 Sense categoria Jordi Taulats

Un home (Adrian Brody) es desperta dins un cotxe accidentat, amb les cames trencades i sense poder recordar com es diu. En un programa de ràdio es parla d’un atracament a un banc, i un cadàver al portaequipatges fa que se sospiti d’ell com un dels perpetradors. A partir d’aquí comença una carrera per tal …

Wrecked

Un home (Adrian Brody) es desperta dins un cotxe accidentat, amb les cames trencades i sense poder recordar com es diu. En un programa de ràdio es parla d’un atracament a un banc, i un cadàver al portaequipatges fa que se sospiti d’ell com un dels perpetradors. A partir d’aquí comença una carrera per tal de descobrir què ha passat i, sobretot, qui és ell.

Un home (Adrian Brody) es desperta dins un cotxe accidentat, amb les cames trencades i sense poder recordar com es diu. En un programa de ràdio es parla d’un atracament a un banc, i un cadàver al portaequipatges fa que se sospiti d’ell com un dels perpetradors. A partir d’aquí comença una carrera per tal …

Comments are closed.