MENU

21 agost, 2011 Comentaris tancats a 3 visions de «Super 8» Visualitzacions: 1097 Cinema Uns bastards

David Ruiz Xavier Roca Marc Bataller «Super 8», homenatge als vuitanta malgrat Abrams «Super 8» o la nostàlgia dels anys vuitanta Tots tenim un Peter Pan a dins Els que em coneixeu, sabeu que sóc un gran defensor del cinema fantàstic dels vuitanta (per mi representen sí o sí la gran dècada d’or del gènere), …

3 visions de «Super 8»

David Ruiz
Xavier Roca
Marc Bataller

«Super 8», homenatge als vuitanta malgrat Abrams

«Super 8» o la nostàlgia dels anys vuitanta

Tots tenim un Peter Pan a dins

Els que em coneixeu, sabeu que sóc un gran defensor del cinema fantàstic dels vuitanta (per mi representen sí o sí la gran dècada d’or del gènere), gran part d’aquest encarat a un públic juvenil i familiar, i no tan replet de remakes com jura i perjura el bastard Jep Soler. Quan el considerat per molts com el nou guru del fantàstic, el novaiorquès J.J. Abrams, va dir que la seva nova pel·li Super 8 (amb Spielberg com a productor) volia ser un homenatge clar a aquest tipus de film fantàstic vuitantero, ja el vaig veure venir…

Per llegir més, clica aquí

El revival cinematogràfic i nostàlgic dels anys vuitanta s’ha anat imposant, darrerament, sobretot en forma de remakes i noves versions. Molt més subtil i profunda és la intenció de Super 8, la pel·lícula de J.J. Abrams produïda per Steven Spielberg que s’estrena avui, i que pren l’aspecte d’una veritable recreació homenatge al cinema fantàstic de final dels setanta i els vuitanta que Abrams va veure d’adolescent.

Per llegir més, clica aquí

Super 8, l’aliança entre J.J. Abrams i Steven Spielberg, era una de les pel·lícules més esperades i la veritat és que ha fet honor a aquesta fama, sobretot per a aquells nostàlgics del cinema dels anys setanta i vuitanta. Super 8 és un homenatge al rei Mides de Hollywood, Steven Spielberg, i a films que formen part de la nostra memòria adolescent com ara Los Goonies, Encuentros en la tercera fase, E.T., Tiburón i La noche de los muertes vivientes, del mític George Romero.

Per llegir més, clica aquí

David Ruiz Xavier Roca Marc Bataller «Super 8», homenatge als vuitanta malgrat Abrams «Super 8» o la nostàlgia dels anys vuitanta Tots tenim un Peter Pan a dins Els que em coneixeu, sabeu que sóc un gran defensor del cinema fantàstic dels vuitanta (per mi representen sí o sí la gran dècada d’or del gènere), …

Comments are closed.