MENU

17 octubre, 2011 Comentaris tancats a El futur és brillant! Visualitzacions: 1083 Cinema Claudi Dómper

Una ànima caritativa ja ha arribat a la gran pantalla, un curtmetratge de terror ambientat en un dels llocs més terrorífics que molts hem conegut: una escola. Sí, ja ho sé, no és que es tracti d’una idea molt original, les pel·lícules de terror que passen a les escoles no són pas una raresa, només …

El futur és brillant!

Una ànima caritativa ja ha arribat a la gran pantalla, un curtmetratge de terror ambientat en un dels llocs més terrorífics que molts hem conegut: una escola. Sí, ja ho sé, no és que es tracti d’una idea molt original, les pel·lícules de terror que passen a les escoles no són pas una raresa, només cal que recordem Carrie. La diferència és que aquest curtmetratge ha estat realitzat per alumnes de ESO d’una escola de Catalunya (l’Escola Internacional Laie) i va guanyar el concurs CinèTic organitzat per l’editorial Digital Text.

Com que sé de bona tinta que el professor que feia de director (segons les bases d’aquest concurs un professor havia de ser responsable de cada curtmetratge com a director del mateix) no és que sigui un crack, els bastards només podem felicitar-nos: el mèrit és dels alumnes que varen escriure el guió, actuar i encarregar-se de la càmera i el muntatge. En conclusió: les noves generacions pugen fortes.

Cal felicitar a Digital Text per aquesta iniciativa on les futures promeses de la creació audiovisual poden demostrar de que són capaces. D’elles depenen les pel·lícules que nosaltres, els maleïts bastards, podrem fruir en un futur. Penseu-hi.

Una ànima caritativa ja ha arribat a la gran pantalla, un curtmetratge de terror ambientat en un dels llocs més terrorífics que molts hem conegut: una escola. Sí, ja ho sé, no és que es tracti d’una idea molt original, les pel·lícules de terror que passen a les escoles no són pas una raresa, només …

Comments are closed.