MENU

29 octubre, 2011 Comentaris (1) Visualitzacions: 13654 Sense categoria Víctor Gonzàlez

Títol


Director


Actors

(Article 2010) Halloween, assassins en sèrie, espectres, entitats d’un altre planeta o monstres deformes que apareixen inesperadament de la foscor. És bo tenir por. Des del blog dels Bastards hem preguntat a vuit escriptors i actors de l’horror quina seria la pel·lícula ideal per veure la nit de Halloween. Atreviu-vos a entrar, per uns moments, …

Halloween 2011 (escriptors, actors i films d’horror)

(Article 2010)
Halloween, assassins en sèrie, espectres, entitats d’un altre planeta o monstres deformes que apareixen inesperadament de la foscor. És bo tenir por. Des del blog dels Bastards hem preguntat a vuit escriptors i actors de l’horror quina seria la pel·lícula ideal per veure la nit de Halloween. Atreviu-vos a entrar, per uns moments, a les seves ments. Però pareu de llegir, si us voleu amagar dels monstres.George Hardy

(Extractes de l´entrevista del podcast)

Per mi el film que més em va fer por va ser l’Exorcista. Va ser durant la tardor del 1973, quan jo era al primer any de la universitat. Hi havia tanta gent que parlava de la pel·lícula, com ara amb Paranormal Activity. Era espantós la manera que varen caracteritzar a la Linda Blair… Sento una mica de pena, és una de les meves amigues a Facebook i sembla ser una de les persones més maques que hi ha… la poseeix el diable i era tan real, la forma que ho varen fer, i també estaven les escenes quan gira el cap 360 graus. Tothom deia que no podien mirar aquella escena…. la gent estava totalment espantada als cinemes amb l’Exorcista.

Biografia: George Hardy va fer el paper principal a la pel·lícula Troll 2 l’any 1990. Vint anys després de la seva estrena Troll 2 ha guanyat una enorme influència i molts seguidors ja la consideren la nova Rocky Horror Picture Show. L’any 2010,  es va estrenar el documental Best Worst Movie, amb la crònica de com es va fer el film i  l’estatus de pel·lícula de culte en la que bojament s’ha convertit. La feina actual de George Hardy és la de dentista a  Alabama.


Destiny West

Apaga els llums, acomoda’t al sofà, menja dolços i anem a mirar 3 de les meves  pel·lícules preferides per Halloween. Anem a passar por…

L’Exorcista: Un vell èxit excel·lent. Tothom pot identificar-se amb els sorolls inexplicables de la nit i la lluita entre el bé i el mal. L’Exorcista provoca pell de gallina per tot arreu.

Hell Raiser: No es pot entendre Halloween sense Pinhead o els Cenobites a casa meva. Si fa temps que no heu vist Hell Raiser, feu-ho. Segurament hàgiu oblidat lo bona que era.

Redrum Redrum… Sí- El Resplandor. Una de les millors pel·lícules que s’han fet de terror, crec jo:  pur horror que té a veure amb l’ambientació. Personalment no em fa por la sang i el fetge. El gore és per passar-s’ho bé i riure una mica. Halloween té a veure amb una sensació concreta: els fantasmes caminant sobre la teva tomba, la carn que s’arrossega. Per presentar aquesta sensació ens hem de centrar més en el que no veiem que en el que es fa. Acceptem-ho. La nostra imaginació pot ser terriblement aterradora.

Feliç  Halloween.

Biografia: Destiny West és una autora australiana de terror i gènere eròtic guanyadora de diversos premis al seu país. Ha escrit diverses histories curtes que s’han publicat en revistes i antologies i la seva novela Lamia-The Awakening sortirà per Halloween 2011. La novela és una historia  sexy i obscura de vampirs sobre una vampira que es diu Lamia. Es una historia sense limitacions plena de sang, luxúria, mort i depravació. Vampirs en el verdader sentit de la paraula, salvatges, obsessionats i alimentats pel desig de la nostra desaparició; Lamia-The Awakening, com la majoria dels escrits de Destiny, no está fet pels porucs o llepafils.


Kelly Maroney

Els 3 films que posaria serien Halloween, és clar, Nightmare on Elm Street, Nosferatu i també l’Exorcista.

Biografia: Kelly Maroney és una actriu que comença la seva historia de Hollywood a la seva ciutat natal, Minneapolis (Minnesota) a on va estudiar i actuar en el famós teatre Guthrie. Els seus films inclouen Slayground (amb Peter Coyote), Fast Times at Rigdemont High (escrita per Cameron Crow), Night of the Comet (dirigida per Thom Ebenhardt) i un paper a True blood com a predicadora.


Bianca Barnett

Un dels primers films que em va fer por va de petita va ser El Resplandor. Vaig agafar una còpia de la col·leccio del meu padrastre i la vaig portar a casa de la meva millor amiga. Pràcticament no la varem poder acabar. No podíem parar de cridar com boges!. Ara que soc adulta i actriu, encara tinc més apreci pel film. No nomes és per les actuacions dures i viscerals dels actors però també per l’aspecte psicologic que representa. No hi ha res més terrorífic, crec jo, que algú que s’enfonsi a la bogeria. El film també explora idees com l’aïllament, les substàncies que alteren els sentits  i la repressió d’emocions que poden fer que una persona s’enfonsi en el costat més fosc i diabòlic de la natura humana. El fet que els que estan al costat teu poden ser els més perillosos es un tema del tot vàlid i ho trobo molt més terrorífic que qualsevol altra força abstracta de caire sobrenatural.

Quan era una jove adolescent, The Craft es va convertir en el meu film de terror preferit. Em va encantar el personatge de Nancy Downs, protagonitzat per la talentosa Fairuza Balk. Després de veure el film, vaig tenir la necessitat de posar ma al seu armari perquè vaig pensar que era la noia més guai que havia vist mai al cinema comercial. Witchcraft sempre m’ ha produït fascinació, i sempre he considerat que el film s’inclina més cap el gènere camp que el de terror. Encara ara és divertit i és un dels meus preferits. És una de les primeres pel·licules que em varen fer voler convertir-me en actriu professional.

Finalment, voldria fer una mica de promoció pròpia i recomanar Albino Farm. És una pel·lícula de terror sobre  paletos i que descriu un clan d’entusiastes criatures mutants dirigides pel realment violent (i sexualment frustrat) Pig Bitch, que està obstinat en tallar a trossets un grup  de nens intrusos, amb equipament oxidat de la granja. Hi ha cameos de Chris Jericho, Richard Christy, Duane Whitaker i Kevin Spirtas. Es troba a la venda per tot arreu i ha aparegut a les cadenes per cable als Estats Units i també podeu rebre una copia signada per mi a la meva plana web http://www.biancabarnett.com/.

Biografia: Originaria de Texas, Bianca Barnett sempre ha tingut una atracció innata per totes les coses macabres. Desprès d’haver superat tot un seguit de tragèdies personals i problemes durant la seva vida, té el regal de combinar un encant delicat amb  un ímpetu insuperable i molta força de voluntat. La juxtaposició de salvatge sex appeal, atracció enigmàtica i fragilitat emocional es sumen al carisma i diversitat d’aquesta sensual sirena dins de la pantalla i fora d’ella. Sempre camaleònica, Bianca ha conreat un seguit de fans devots  mitjançant un impressionat, divers  i estrafalari número de desafiants papers. Mai seguint la norma, conscientment selecciona els personatges que la fan diferent dels seus companys com es va poder veure en el seu paper com a assassina mutada coneguda simplement com a Pig Bitch a Albino Farm. Després d’aquesta actuació visceral  va actuar com a drogradicta torbada i model manipuladora a Ramzi Abed In a Spiral State o reina  cridanera geek a My sucky Teen Romance de Emily Hagis, que va tenir la seva estrena al prestigios festival de cinema SXSW  l’any 2011. Els seus pròxims films inclouen la pel·lícula  d’horror altament elegant Dead Inside i l’esperat film d’Anthony Brownrigg, Archaic Redemption, basat en el famós univers de Second Life. També ha actuat a Ginger-Stein de Dennis Willman, Rise of the undead, un còmic d’horror que va sortir l’octubre del 2011. Acaba de guanyar el premi del 2011 Golden Cob per la millor actriu debutant  de films de serie B amb mes de 14.000 vots de fans de tot el món i té pel·licules per estrenar durant el 2012.


Billie Sue Mosiman

El primer film que em va fer por va ser The beast with five fingers (1946). El recomano totalment tot i el temps que ha passat. Lorre està espectacular en aquesta esgarrifosa pel·licula menor. No deixereu  mai de pensar en la desmembració sense que us vingui al cap Lorre.

Invasion of the bodysnatchers (1956) és el segon film que em va donar malsons i apareix ara com a una de les pel·lícules més terrorífiques i paranòiques de tots els temps.

La tercera que escolliria per Halloween seria El Resplandor d’Stephen King. La descripció de Jack Nicolson l’any 1980 sobre la bojeria se’t posa sota la pell i et provoca malestar. Per una nit de terror de Halloween aquestes tres pel·licules fan que tanquis les portes amb clau, tanquis els llums i et posis a pregar.

Biografia: Billie Sue Mosiman va ser nominat pel premi de terror Stoker pel seu llibre Widow (també conegut com a Damaged), un llibre d’horror realista. Altres titols de terror i suspens son Wireman wireman, Bad trip south, els Vampire nation chronices, Unidentified i molts mes. Va guanyar la nominacio Edgar per Night Cruise. Els seus treballs estan disponibles com a e-books per Kindle i Nook.


Cyndi Crotts

Sempre tinc un munt de pel·licules de terror per veure cada any per Halloween, així que em passo la nit en blanc. Si teniu les crispetes a ma, una manta i tanqueu els llums estareu ja en una ambientació realment esgarrifosa. Pel que a mi respecta sempre miro Halloween, la original, principalment perque és un clàssic i Michael Myers és tot una icona que casa perfectament amb la tradició de Halloween. Després, a la llista vindrien els films de Phantasma que són clàssics també. Qui si no ha sigut capaç de pensar en  esperes platejades amb punxes i taladradores i fer-les realment espantoses? . L ‘home alt  fa molta por. L’últim de la llista seria l’Exorcista, que és un altre gran clàssic. Aquesta pel·lícula em va fet tanta por quan era nen que sempre se m’ha quedat  a dins tots aquests anys, aixi que és un film obligatori que ha d’estar a la llista de tothom.

Biografia: Cyndi Crotts va començar la seva carrera com a actriu i model a l’edat de 15 anys a Salt Lake City, Utah. Anys després va decidir anar a viure a Florida a on va poder continuar per seguir la seva carrera d’actriu i model. Ha treballat amb diferents directors de cinema, fotògrafs i artistes de maquillatge per tot el centre de Florida, Utah i el Sud de Carolina i Nova York. Des d’aleshores, Cyndi s’ha tornat una de les més noves reines pin-up scream del gènere i planeja seguir vivint amb aquest títol. Alguns dels projectes cinematogràfics de Cindy fins ara inclouen papers en molts films d’horror i ciència ficció com ara Bikini Monsters, dirigida per Terence Muchy de la productora Warbranch o el film Brainjacked de Breaking Glass Pictures, dirigida per Andrew Allan i escrita per Andy Lalino. Ha acabat el film B.F.F de Chris Greene de Detour Entertainment, una pel·licula que ha ha tingut molt de resó fins a la data.

La Cindy també ha escrit el seu primer film, Hells Little Angels, una pel·licula amb estil grindhouse i que començarà a rodar durant el 2012. La seva companyia, Traveling Brat Productions produirà el film.

A Cindy també se la pot veure a la sèrie nova de còmics , Ginger-Stein: Rise of the Undead com a oficial Kate Sully, que va ser creat, escrit i dissenyat per  Dennis Willman dels Iron Dead Studio’s. Aquesta sèrie farà el seu debut a l’octubre del 2011 a Rock-N-Shock. També ha fet de model de portada i pàgina central pel número de la revista de setembre/octubre PinUp America Magazine i és la  PAGE 3 GIRL a la revista Born To Ride d’octubre del 2011.


Allan Leverone

No soc un gran aficionat de la sang i el fetge, excepte quan formen part de la trama i tenen sentit. Més que violència gratuïta, em fa por els suspens psicològic, films que entren poc a poc al meu cervell i insisteixen en murmurar a la meva oïda quan vull intentar caure en la son.

En aquest estil estaríem parlant  de l’Exorcista. L’original, de 1973, amb Max Von Sydow i una aterradora i pertorbada innocent  Linda Blair. Jo tenia tretze anys quan va sortir el film i em va aterroritzar totalment, sobretot venint com jo de família catòlica, molt més que Tiburón, que va sortir dos anys després i tenia algunes escenes que feien por tot i que les vaig considerar, en la major part, de riure.

El meu segon film seria Poltergeist. Com sempre la original de 1982 i no les seqüeles similars que es varen fer posteriorment. L’horror in crescendo de Craig T. Nelson i JoBeth Williams quan veuen com s’emporten a la seva filla sense poder fer res, fa que s’em posi la pell de gallina cada vegada que penso en la pel·lícula. A més, el fet que la petita Heather O’Rourke morís poc després amb una edat tan jove suma esgarrifança al film.

La meva tercera pel·lícula? The Sixth Sense. La primera vegada que vaig veure la pel·lícula no tenia ni idea del final fins que va aparèixer i em vaig quedar bocabadat i esglaiat a la vegada. Encara ara esgarrifanças quan penso en la pel·lícula. Pel que a mi respecta, aquest és el millor film de M. Night Shyamalan: no el podrà superar mai.

Pel·lícula extra: Qualsevol persona interessada en horror o suspens psicològic ha de veure un dels millors i originals films de terror i de suspens que s’ha fet mai, Gaslight. La versió americana es va estrenar l’any 1944 i és un remake de la versió britànica amb el mateix nom ( i que no he vist). Actuen Charles Boyer, Ingrid Bergman i una jove Angela Lansbury, i tot i que el film sembli passat de moda (té quasi setanta anys) val la pena invertir dos hores del teu temps mirant-la.

Biografia: Allan Leverone ha sigut tres vegades finalista del premi i ha estat nominat  aquest 2011 pel premi Pushcart per la seva historia curta de terror  Dance Hall Drug. És autor dels thrillers Final Vector i The Lonely Mile, i la novel·la de terror Darkness Falls. Allan viu a Londonderry, Newhampshire, amb la seva família i un gat que ha viscut vuit vides. Ara treballa de valent per treure  la seva pròxima novela.


Elisabeth Black

Nosferatu – És un clàssic  de vampirs del cinema mut alemany que tothom que li agradi el terror hauria de veure. És una pel·lícula molt famosa que va influenciar la majoria de les novel·les d’horror posteriors.

Dracula (1931) – El film original amb Bela Lugosi. Aquesta pel·lícula va posar les bases de tots els films de Dracula que el varen seguir.

Braindead (Conegut també com a Dead/Alive) – El film de Peter Jackson que els fans feien cua abans de les pel·lícules del Senyor dels Anells.  Aquesta és també és especial per mi perquè li vaig dir al meu novio d’aleshores que si no podia aguantar la pel·lícula no estàvem fets l’un per l’altre. Va aguantar. I ara estem casats.

Biografia: La ficció eròtica de Elizabeth Black ha estat publicada a Naughty Nights Press, Romance Divine, Circlet Press, Ravenous Romance, Xcite (Regne Unit), Whiskey Creek Press Torrid, la revista Scarlet  (Regne Unit), Torquere Press i  Fanny Press. La seva prosa va des de les comèdies romàntiques i eròtiques paranormals a les històries d’erotisme  i horror obscur. La seva novel·la d’homes llop  Feral Heat va ser besteller a All Romance Ebooks l’any 2009. Va guanyar  la millor historia de terror curta dels premis  Preditors and Editors Poll l´any amb  Sweet Spot, publicada per Whiskey Creek Press Torrid a la sega antologia per Halloween anomenada  Monster Mash. Assagista consumada, va ser columnista de temes sexuals sobre la cultura pop a la revista nuts4chic (també al Regne Unit) fins que la varen tancar l’any 2008. Els seus articles sobre sexe, el món de l’erotisme i relacions han aparegut a la revista Good Vibrations, Alternet, CarnalNation, al bloc Ms. Magazine, a la revista Sexis, als números de la revista Sexy Mama, i al bloc Circlet. També escriu articles sobre juguets sexuals per varies companyies fabricants d’aquests productes.

 Halloween 2011 (writers, actors and horror films)

(Article 2010 link)

Halloween, serial killers, wraiths, entities from another planet or deformed monsters that appear out of the darkness. It’s good to be scared, Els  Bastards Blog has asked eight horror writers and actors about the ideal film to watch on Halloween Night. If you dare, enter their minds. But stop reading this article, if you want to hide yourself from the monsters.George Hardy

(extracts from the podcast interview)

To me the scariest movie was The Exorcist. It was the fall of 1973 and I was a freshman in College. There was so much talk about it. It was like Paranormal Activity. It was just terrifying the way they made  Linda Blair look. I kind of feel sorry for her….she’s one of my facebook friends and she seems to be one of the nicest people… she was possessed by the devil and it was so real, the way they made it, and there were the scenes where she turns her head 360 and everybody said that they couldn´t watch it… people were terryfied in the theatres to watch it.

The scariest movies for me were when I was younger because I can remember even as something as simple as Gozilla movies when I was five or six years old. Those films would terrify me as a child. Any Godzilla or Japanese monster film would scare the heck out of me.

I forgot which Dracula I saw but it was a really big scary Dracula movie.

 Biography: George Hardy landed a role in the horror movie Troll 2 in 1990. Twenty years later, after the film bombed, Troll 2 has gained a huge cult following with many people calling it the new Rocky Horror Picture Show. In 2010, the documentary Best Worst Movie was released, which chronicles the making of the film and the crazy cult status the movie has achieved. Hardy currently practices dentistry in Alabama.


Destiny West

Turn the lights out, let’s snuggle up on the sofa and eat some candy and watch 3 of my favourite horror movies on Halloween. Let’s get creepy…

The Exorcist – definitely an oldie but a goodie, everyone can relate to unexplained noises in the night and the fight for good over evil. The Exorcist delivers the goose bumps in all the right places.

Hell Raiser – There is no Halloween without Pinhead and the Cenobites in my house. If you haven’t watched it for awhile, then do so, you might have actually forgotten how good it is.

Redrum Redrum.. Yes – The Shining. One of the greatest horror films ever made in my opinion, to me true scariness is all to do with the atmosphere. I don’t particularly find blood and guts scary, gore is for fun and giggles. Halloween is about a ‘feeling’, it’s about phantoms walking over your grave and crawling flesh and to deliver that kind of sensation it is more about what you don’t see than what you do. Let’s face it – our imaginations can be damn terrifying.

Happy Halloween.

Biography: Destiny West is an award winning Australian horror and erotica author, she has had numerous short stories published in magazines and anthologies and her novel Lamia – The Awakening is due out for Halloween 2011. The novel is a dark sexy vampire tale about a female vampire called Lamia. This is a no holes barred blood soaked story of lust, death and depravity. Vampires in the true sense, raw, obsessed and fuelled with a desire for our demise; Lamia – The Awakening like the majority of Destiny’s writing is not for the faint hearted and definitely not for the prudish.


Kelly Maroney

3 films would be–Halloween, of course, Nightmare On Elm St, Nosferatau. The Excorcist, too.

Biography: Kelli Maroney is an actress whose Hollywood story begins back in her hometown of Minneapolis, Minnesota where she studied and acted at the nationally renowned GUTHRIE THEATER. Her films include  Slayground (starring Peter Coyote), Fast Times at Rigdemont High (writer Cameron Crow) , Night of the Comet (dir. Thom Eberhardt) and a role in True blood (preacher)


Bianca Barnett

One of the first films that scared me as a child was The Shining. I snuck a copy from my step dad’s collection over to my best friend’s house. We could barely get through it- we were literally screaming out loud! As an adult, and now an actress, I appreciate this film much more. Not only for the rawness of the visceral performances, but for the psychological aspect it presents. In my opinion, there is nothing more terrifying than someone losing their sanity. The film also explores the ideas of how isolation, mind altering substances, and repressed emotions can cause a person to delve into the darkest and most diabolical side of human nature. The fact that those closest to you can be the most dangerous is a very valid issue and I find it much more horrifying than any abstract supernatural force.

As a young teenager, The Craft became my favorite horror film. I loved the character of Nancy Downs, played by the very talented Fairuza Balk. After first viewing the film, I wanted to raid her closet because I thought she was the coolest girl have ever seen, especially in mainstream cinema. Witchcraft has always been fascinating to me, and though this film is more camp than fright, it is still fun and one of my favorites. It is one of the first movies that made me want to become a professional actor.

Finally, I have to do a little self-promotion and recommend Albino Farm. It is a hillbilly horror flick that depicts a clan of overzealous mutated “creatures” headed by yours truly as the violent (and somewhat sexually frustrated) Pig Bitch, who is hell-bent on slicing and dicing a group of meddling kids with rusty farm equipment. It has cameos by Chris Jericho, Richard Christy, Duane Whitaker, and Kevin Spirtas. You can find it for sale everywhere and it is playing on Showtime’s channels here in the US, or you can order a signed copy from me at my website – http://www.biancabarnett.com/.

Biography: Originally hailing from Texas, Bianca Barnett has always had an innate attraction to all things macabre. Having overcome an array of personal tragedies and mishaps throughout her life has gifted her with a delicate charm and indelible strength and willpower. This juxtaposition of raw sex appeal, enigmatic attraction, and emotional fragility add to the charisma and diversity of this sensual siren both on screen and off. Ever the chameleon, Bianca has garnered a following of devoted fans by racking up an impressive resume of quirky, diverse, and challenging roles.

Never one to follow the norm, she consciously selects characters that set her apart from her peers as first seen in her breakout role as the mutated murderess known simply as “Pig Bitch” in Albino Farm. She followed this visceral performance playing everything from a drug addled, manipulative model in Ramzi Abed’s In a Spiral State to a geek loving scream queen in Emily Hagins’ My Sucky Teen Romance, which premiered at the prestigious SXSW Film Festival in 2011. Her upcoming films include Pearry Teo’s highly stylized horror film, Dead Inside, and Anthony Brownrigg’s much anticipated Archaic Redemption, which is based on a popular world of Second Life. She has also modeled for a character in Dennis Willman’s GINGER-STEIN: Rise of the Undead graphic horror comic which debuted in October 2011. She recently won a 2011 Golden Cob Award for Best Rising B Movie Actress, which had over 14,000 votes from fans all over the world and has several films lined up for release in 2012.


Billie Sue Mosiman

The first film that ever scared me was The beast with five fingers, 1946. I’d highly recommend it despite its age. Lorre was spectacular in this creepy little movie. You’ll never think about dismemberment again without thinking of Lorre. Invasion of the bodysnatchers, 1956, is the second film that gave me nightmares and stands up today as one of the most paranoid, frightening films of all time. The third pick for Halloween would be Stephen King’s The shining. Jack Nicolson’s 1980 portrayal of madness gets beneath the skin and makes it creep. For one night of Halloween horror, these three movies demand that you lock the doors, turn off the lights, and do a little praying.

Biography: Billie Sue Mosiman was the Stoker Nominee for Widow (also titled Damaged), a book of realistic horror. Other titles of horror suspense include Wireman, Bad trip south, the Vampire nation chronices, Unidentified, and many more. She won the Edgar Nomination for Night cruise. Her works are available as e-books for the Kindle and Nook.


Cyndi Crotts

I always get a line up of horror films to watch each year at Halloween so it turns into an all-nighter for me. Get the popcorn, a blanket and turn out the lights and it becomes a really creepy scene. As for me I always watch the original Halloween mainly because it’s a classic and Michael Myers is such an icon when it comes to the tradition of Halloween. Next on this list would have to be the Phantasm films which are classic’s as well. Who else would have come up with such a creative way to make silver spheres with spikes and drills in them an make them really creepy. The tall man is also creepy as well. Last on the list would have to be The Exorcist which is another great classic. This film was so scary as a kid and has always stuck with me through out the years so it is a must for everyone to have on their list.

Biography: Cyndi Crotts started her acting and modeling career at the age of 15 in Salt Lake City, Utah. Years later she made the decision to move to Florida where she could go on to pursue her acting and modeling career. She has worked with several professional filmmakers, photographers and make-up artist all over Central Florida as well as in Utah, South Carolina and New York. Since then, Cyndi has become one of the newest Pin-Up/Scream Queens in the horror genre: and she plans on living up to her title.

Some of Cyndi’s film projects so far include roles in many horror and sci-fi features such as, Warbranch Productions feature film Bikini Monsters directed by Terence Muncy, Breaking Glass Pictures feature film Brainjacked directed by Andrew Allan, and written by Andy Lalino. She just recently finished filming B.F.F a film by Chris Greene of Detour Entertainment, which this film has already gotten a lot of buzz so far.

She also has written her very first feature film called Hells Little Angels which is a grindhouse style film and is looking to start production sometime in 2012. Her company Traveling Brat Productions will be producing the film.

Cyndi can also be seen in the new comic book series, Ginger-Stein: Rise of the Undead as Officer Kate Sully, which was created, written & designed by Dennis Willman of Iron Dead Studio’s. This series will debut in Oct 2011 at Rock-N-Shock. She is also the cover model and centerfold for the 2011 September/October issue of PinUp America Magazine and she is the PAGE 3 GIRL in the 2011 October Issue of Born To Ride Magazine.


Allan Leverone

I’m not really big on blood and guts, unless they are part of a plot that makes sense. Much more frightening to me than random mayhem is psychological suspense—a film that worms its way into my brain and insists on whispering in my ear when I’m trying to get to sleep at night.

In that vein, my first film would be The Exorcist. The original, from 1973, with Max Von Sydow and a chillingly innocent/disturbed Linda Blair. I was thirteen years old when this film debuted and it shook me to the core, coming as I did from a Roman Catholic background; much more so than Jaws, which came out two years later and had a few scary scenes but I considered mostly laughable.

My second film would be Poltergeist. Again, the 1982 original and not any of the seemingly mandatory sequels. The mounting horror of Craig T. Nelson and JoBeth Williams as they see their young daughter being taken away, helpless to do anything about it, sends chills down my spine every time I think about the movie, and the fact that little Heather O’Rourke later died very young only adds to the creepiness surrounding the film.

My third film? The Sixth Sense. The first time I saw that movie I had absolutely no clue about the final twist until it was revealed, and then I was simultaneously shocked and awe-struck. I still get chills thinking about it. For my money, this is M. Night Shyamalan’s best film; one he may never be able to top.

Bonus film: Anyone interested in psychological horror/suspense owes it to himself to check out one of the best original suspense chillers, Gaslight. The American version was released in 1944 and is a remake of the 1940 British film of the same name (which I haven’t seen). It stars Charles Boyer, Ingrid Bergman and a young Angela Lansbury, and while the film may seem dated (it’s almost seventy years old, after all), it’s still well worth the investment of two hours of your time.

Biography: Allan Leverone is a three-time Derringer Award finalist and a 2011 Pushcart Prize nominee for his disturbingly dark short story, Dance Hall Drug. He is the author of the thrillers, Final Vector and The Lonely Mile, and the horror novella, Darkness Falls. Allan lives in Londonderry, NH with his family and a cat who has used up eight lives, and is hard at work on his next novel.


Elisabeth Black

Nosferatu – It’s a classic German silent vampire film that every horror lover must see. Very famous film that influenced many horror movies.

Dracula (1931) – The original with Bela Lugosi. This film set the mood for all subsequent Dracula films.

Braindead (aka Dead/Alive) – The film Peter Jackson fans were crowing about before his Lord Of The Rings movies came out. This one is also special to me because I told my then-boyfriend if he couldn’t sit through this movie we weren’t meant to be together. He did. We are now married.

Biography: Elizabeth Black’s erotic fiction has been published by Naughty Nights Press, Romance Divine, Circlet Press, Ravenous Romance, Xcite (U. K.), Whiskey Creek Press Torrid, Scarlet Magazine (U. K.), Torquere Press, and Fanny Press. Her fiction ranges from very erotic romantic paranormal comedies to darker erotic horror stories. Her werewolf novella Feral Heat was Romance Divine’s current #1 bestseller at AllRomanceEbooks in late 2009. She won Best Short Horror Story with the Preditors and Editors Poll Awards 2008 for her short erotic horror story Sweet Spot, published by Whiskey Creek Press Torrid in its Monster Mash Halloween anthology. An accomplished essayist, she was the sex columnist for the pop culture e-zine nuts4chic (also U. K.) until it folded in 2008. Her articles about sex, erotica, and relationships have appeared in Good Vibrations Magazine, Alternet, CarnalNation, the Ms. Magazine Blog, Sexis Magazine, On The Issues, Sexy Mama Magazine, and Circlet blog. She also writes sex toys reviews for several sex toys companies.

(Article 2010) Halloween, assassins en sèrie, espectres, entitats d’un altre planeta o monstres deformes que apareixen inesperadament de la foscor. És bo tenir por. Des del blog dels Bastards hem preguntat a vuit escriptors i actors de l’horror quina seria la pel·lícula ideal per veure la nit de Halloween. Atreviu-vos a entrar, per uns moments, …

Títol


Director


Actors