MENU

30 octubre, 2011 Comentaris tancats a Especial Halloween 2011 Visualitzacions: 1101 Sense categoria Víctor Gonzàlez

Quins tres films de terror recomanaries per Halloween i per què? Hem preguntat a diferents crítics del bloc de cinema d’El Punt Avui(Els Bastards) i les respostes han sigut del tot variades i interessants. A més, en anglès, tenim una entrevista en exclusiva amb George Hardy, l’actor de Troll 2 i del documental ¨The Best …

Especial Halloween 2011

Quins tres films de terror recomanaries per Halloween i per què? Hem preguntat a diferents crítics del bloc de cinema d’El Punt Avui(Els Bastards) i les respostes han sigut del tot variades i interessants. A més, en anglès, tenim una entrevista en exclusiva amb George Hardy, l’actor de Troll 2 i del documental ¨The Best Worst Movie”, guanyador a Sitges l’any 2009.

[mp3]http://elsbastards.podomatic.com/enclosure/2011-10-25T11_16_43-07_00.mp3[/mp3]

Quins tres films de terror recomanaries per Halloween i per què? Hem preguntat a diferents crítics del bloc de cinema d’El Punt Avui(Els Bastards) i les respostes han sigut del tot variades i interessants. A més, en anglès, tenim una entrevista en exclusiva amb George Hardy, l’actor de Troll 2 i del documental ¨The Best …

Comments are closed.