MENU

9 novembre, 2011 Comentaris (4) Visualitzacions: 2106 Sense categoria Víctor Gonzàlez

En el meu article anterior sobre The Hasselhoffs va irrompre en els comentaris la inestimable contribució del misteriós Sr. I. El misteriós Sr. I. ens parlava sobre el llibre descatalogat de la vida de David Hasselhoff a més de confessar-nos que la seva ex havia trencat amb ell pel fet que li havia regalat aquest …

Bob Merrick, David Hasselhoff i el misteriós sr. I.

En el meu article anterior sobre The Hasselhoffs va irrompre en els comentaris la inestimable contribució del misteriós Sr. I. El misteriós Sr. I. ens parlava sobre el llibre descatalogat de la vida de David Hasselhoff a més de confessar-nos que la seva ex havia trencat amb ell pel fet que li havia regalat aquest llibre pel seu aniversari. L’aportació sincera i plena de sentiments del misteriós Sr. I., les seves aventures amoroses i el desgraciat vincle entre el nom Hasselhoff i l’acabament d’una relació que podria (estic segur) haver donat molts fruits,  ha fet que encara m’agradi menys l’actor de Los vigilantes de la playa. Sabia que alguna cosa no rutllava del tot bé amb el personatge Hasselhoff.

Però no tothom és un anti-Hasselhoff. El Col·lectiu Bob Merrick lloa les virtuts del personatge amb arguments gairebé epistemològics: «El col·lectiu sempre ha tingut certa simpatia per personatges decadents que, al final de la seva vida, es converteixen en la més absoluta de les seves pròpies paròdies.» Poc després, el senyor Merrick promet als seguidors dels Bastards un post sobre l’escena de Bob Esponja i David Hasselhoff. He de confessar que m’ha picat la curiositat, he rebuscat en els arxius de Youtube i he pogut visionar les imatges Hasselhoff/Esponja. El xoc ha sigut terrible. Juntament amb la visita a un centre de l’Opus Dei, és una de les pitjors experiències de la meva vida.

Dins l’univers Hasselhoff he pogut investigar una mica més; en David va escriure fa uns anys un llibre autobiogràfic anomenat Making waves. He estat fullejant la prodigiosa prosa del pseudoactor i m’ha sorprès la profunditat del seu pensament, com quan per primera vegada actua en un teatre a Broadway: «Havia de demostrar a tothom que era més que el noi que parlava amb un cotxe o més que el noi que corria a càmera lenta en banyador Speedo per la platja. Havia de demostrar el meu talent a tot el món.» Una autèntica joia literària.

La devirsificació del talent de Hasselhoff és definitivament il·limitat. Pocs saben que en David també va escriure  una novel·la d’aventures titulada Mitch & Michael, the ultimate case. La trama no té pèrdua: Michael Knight (El coche fantástico) i Mitch Buchanan (Los vigilantes de la playa)  treballen junts per buscar un tresor. L’editorial no va entendre la profunditat, diàlegs i estil de l’actor/escriptor i va decidir que només el publicaria en edició pulp barata. Pels que sabeu anglès deixo un extracte:

«Oh, Mitch!» said Suzy, «How can I choose between you and Michael when you are both so damn hot and sexy?» At that moment, Michael Knight landed a fighter jet in the garden. Mitch waved and said «Hi!» to his friend.

Bob Merrick, David Hasselhoff i el misteriós Sr. I. Tots tres heu fet que segueixi amb la meva aventura lírica sobre la vida i obra de Michael Knight i Mitch Buchanan. En principi, preparo un tercer article fins que la gent es cansi, m’acomiadin dels Bastards i faci els meus propis posts seguint els consells de la dibuixant de còmics Cathy Guisewise:

Defy your own group. Rebel against yourself.

(només per als que sabeu anglès)

En el meu article anterior sobre The Hasselhoffs va irrompre en els comentaris la inestimable contribució del misteriós Sr. I. El misteriós Sr. I. ens parlava sobre el llibre descatalogat de la vida de David Hasselhoff a més de confessar-nos que la seva ex havia trencat amb ell pel fet que li havia regalat aquest …

4 comentaris to Bob Merrick, David Hasselhoff i el misteriós sr. I.

 1. Callahan ha dit:

  Delirant! Porto tres nits seguides somiant amb el vídeo d’en Mitch i en Bob Esponja…

 2. Victor ha dit:

  És la reacció esperada…

 3. I. ha dit:

  Clap-clap-clap per la glossa del senyor Knight, àlies Hasselhoff! Estic esperant amb nerviosisme i passió infantil la tercera entrega!!! Quin delit, quina fal·lera!

 4. Victor ha dit:

  El tercer tardarà una mica. Estic fent una investigació exhaustiva sobre en HLF amb la qualitat literària que es mereix el personatge. De moment, espero, que surti l´article del gran Merrick.