MENU

22 novembre, 2011 Comentaris (3) Visualitzacions: 2053 Sèries Jordi Taulats

Amb aquestes paraules va acabar la primera temporada de la minisèrie de sis episodis Luther, i amb les mateixes paraules va començar i acabar la segona temporada, que consta de quatre capítols. John Luther (Idris Elba, el mític Stinger de The Wire) ha tornat, i ho ha fet de manera més relaxada. Si a la …

I ara, què?

Amb aquestes paraules va acabar la primera temporada de la minisèrie de sis episodis Luther, i amb les mateixes paraules va començar i acabar la segona temporada, que consta de quatre capítols.

John Luther (Idris Elba, el mític Stinger de The Wire) ha tornat, i ho ha fet de manera més relaxada. Si a la primera temporada tenia tendència a irritar-se i enfadar-se amb molta facilitat, ara sembla que ha anat a un centre de meditació o de ioga i ja no és tan irascible i li costa més perdre el control, si més no de cara al públic, perquè a casa seva s’ha aficionat a jugar a la ruleta russa. Però això no ha fet que perdés la seva vitalitat a l’hora de perseguir el delinqüent.

Aquesta segona temporada se centra en la maldat humana. En els dos primers episodis, Luther ha de perseguir un assassí i segrestador de nens que té, com a únic objectiu, que la gent torni a tenir por. En els dos últims ha d’atrapar uns jugadors de rol que es dediquen a clavar cops de martell sense volta ni solta. Són persones que es dediquen a segrestar i torturar la gent pel plaer de fer-ho, i ho ha de fer sense l’ajuda d’Alice (Ruth Wilson), la seva consellera,  que, escapada d’un centre psiquiàtric, decideix fugir del país, no sense temptar-lo. A banda de la tasca policial, John Luther es veu abocat a fer de mainadera d’una jove prostituta i a fer treballs per a una colla de proxenetes.

Un defecte? La poca presència d’Alice. Si a l’anterior temporada els diàlegs que tenia amb Luther eren més que destacables, en aquesta només en podem gaudir d’un parell.

I ara, què? Doncs ara a esperar que en facin una tercera.

Si voleu veure el què en penso, de la primera temporada, cliqueu aquí.

Amb aquestes paraules va acabar la primera temporada de la minisèrie de sis episodis Luther, i amb les mateixes paraules va començar i acabar la segona temporada, que consta de quatre capítols. John Luther (Idris Elba, el mític Stinger de The Wire) ha tornat, i ho ha fet de manera més relaxada. Si a la …

3 comentaris to I ara, què?

  1. jep ha dit:

    completament d’acord amb tú, sense l’Alice la cosa perd una mica… Grandissim el tercer capitol, potser el millor de la serie.
    Llastima que tingui format de coitus interruptus, pocs capitols…

  2. Nadia Txernitxeski ha dit:

    Skinner era el “jefe” d’en Mulder i l’Scully. Elba a The Wire és Stringer Bell.